Reacţii după derby. Becali: Am avut gol valabil. Mingea a intrat o jumătate de metru în poartă

Data publicării:
gardos

 

Becali, a declarat că nu ştie ce s-ar putea face pentru ca jucătorii să fie motivaţi, deoarece aceştia nu mai sunt concentraţi, şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de evoluţia anumitor fotbalişti. 

"Am avut un gol valabil, juma' de metru în poartă mingea, vreo 3-4 ocazii, asta este situaţia. Eu zic că Haţegan nu a văzut mingea şi sper ca el să fi uitat apropierile care au fost în trecut. Nu ştiu ce am putea să facem ca să-i motivăm pe jucători, pentru că nu sunt concentraţi. Probabil ei vor, dar subconştientul zice: "Eşti campion". Singurul la nivelul la care joacă Steaua a fost Popa. Latovlevici nu ştiu ce e cu el. Tănase nu-l recunosc. Rusescu, săracul, şi-a dat viaţa dar nu îi iese. Nu mă deranjează lipsa de concentrare pentru că nu am nicio emoţie, dacă erau numai nouă puncte diferenţă probabil că mă deranja", a spus Gigi Becali.

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a considerat că rezultatul este unul just şi a spus că aşteaptă de la antrenorul Eugen Trică să câştige Cupa României.

"Sunt mulțumit în general de jocul echipei și de voința de care au dat dovadă jucătorii. Rezultatul e echitabil. În repriza secundă echipa noastră a fost mai bună, am avut și bara aceea, se pare că suntem campioni la bare. Steaua este normal să își păstreze diferența de puncte, joacă relaxați, sunt ferm convins că au fost mulțumiți de acest rezultat.", a declarat Arpad Paszkany la Digi Sport.

Acesta a adăugat: "Trică a reușit să aducă un plus. Este un catalizator al echipei, mă bucur foarte mult și sper să aibă rezultate foarte bune și să câștige primul trofeu cu echipa noastră și în calitate de antrenor - Cupa României".

Trică: Cel mai important meci e cel cu Viitorul

Eugen Trică şi-a exprimat nemulţumirea că etapa viitoare echipa sa va trebui să joace chiar de Paşte: „Probabil noi suntem singurii papiţoi pe care ne-au găsit să jucăm", a spus antrenorul clujenilor.

Despre meci, acesta a declarat: „"Nu am avut niciun pic de emoţii, cu puţin noroc puteam să câştigăm. La rândul lor şi ei au avut situaţii de a marca. A fost gol valabil? Am văzut reluarea. Ce gol era? Echipa asta trebuie să facă presing tot timpul, indiferent că adversara e Steaua, Dinamo... Aşa îmi doresc să joace tot timpul. Îmi doresc să câştigăm toate meciurile de acum încolo, dar cel mai important este cel cu Viitorul”, a spus Trică.

Reghecampf: Rezultatul e echitabil

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că, în opinia sa, rezultatul este echitabil, dar că că îi pare rău că elevii săi nu au reuşit să marcheze.

"Nu ştiu şi nu cred că mai contează ce a fost, dacă era gol probabil că se valida. Nu mai contează, a fost un meci frumos şi trebuie să ne vedem de problemele noastre şi să nu discutăm despre arbitraj. Îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm. Avem 14 puncte avans, urmează un meci important pentru noi, cu Pandurii, vineri, încercăm să câştigăm şi să ne bucurăm cât mai repede de titlu. Eu încerc să îi ţin pe jucători cu picioarele pe pământ şi să îi fac să înţeleagă că trebuie să jucăm până la capăt. În seara aceasta noi am încercat să jucăm, am depus foarte mult efort, sunt mulţumit", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri