Reacţii după derby. Becali: Meciul nu trebuia reluat. Taban: MM Stoica a incitat de la început

Data publicării:
29032013-2013-04-15-11h23m27s103

"Meciul nu trebuia reluat. Nu am nevoie de felicitări, am nevoie de civilizaţie, să se joace fotbal şi jucătorul să poată să joace mingea de la aut. Nu trebuia să se reia jocul şi cu asta basta. Nu aveam nevoie de 3-0 la masa verde. Era un meci de teatru, nu am avut nicio emoţie. Suntem campioni deja", a spus Gigi Becali la finalul partidei Rapid – Steaua 1-1

De partea cealaltă, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a spus că managerul grupării din Ghencea, Mihai Stoica, a incitat de la începutul jocului, dar şi toată săptămâna.

"O săptămână am fost terorizaţi cu ce o să se întâmple. Aţi văzut ce poate face un conducător care nu gândeşte. Mihai Stoica a incitat de la începutul meciului, dar şi toată săptămâna. Şi el şi antrenorul lor. Nu se poate aşa ceva. Am zis demult că sunt lucruri sensibile. Nu poţi să ai o asemenea atitudine. Sunt iresponsabili. Acum nu a fost nimic grav la Latovlevici, putea să reia jocul. Probabil o să ne cheme la comisie. E bine că s-a reluat partida. Pentru ce să pierdem cu 3-0? O să plătim amendă", a declarat Taban.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit şi el despre incidentele petrecute în Giuleşti.

"Noi încercăm să câştigăm acest campionat pe teren, de aceea am şi revenit pe teren la zece minute de la incidente. Cred că a fost hotărârea cea mai bună. Decizia de a ieşi de pe teren a fost a arbitrului, dar îl felicit că a fost de acord ca meciul să se reia. Eu am spus dinainte ce am auzit de la suporteri şi am spus şi că noi venim aici să jucăm fotbal, nu să ne batem. E păcat că aceşti suporteri, care trebuie lăudaţi pentru felul cum au cântat, nu s-au compartat la fel până la finalul partidei", a spus Reghecampf.

Tehnicianul a adăugat că nu ştie dacă Mihai Stoica a fost lovit în meleul produs pe teren şi că la pauză a fost udat cu un pahar cu apă.

Rada l-a felicitat pe Bourceanu

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a declarat că pe teren nu s-a văzut nicio diferenţă între o echipă care se lăfăie în bani şi una care trăieşte de pe o zi pe alta.

"A fost un meci tensionat şi în teren şi în tribună, dar un meci pe care noi l-am jucat bine. Poate sunt subiectiv, dar cred că meritam să câştigăm. Dacă nu era acel gol norocos al adversarilor aş fi avut o seară mai plăcută. Eu sunt foarte trist pentru că noi am pregătit foarte bine meciul şi chiar voiam să câştigăm. Iată că în această situaţie delicată în care suntem am obţinut 12 puncte şi toţi cei care ne vedeau retrogradaţi s-au înşelat. S-a văzut vreo diferenţă între o echipă care se lăfăie în bani şi una care trăieşte de pe o zi pe alta? Eu zic că nu a fost nicio diferenţă", a spus Rada.

Acesta l-a felicitat pe jucătorul stelist Alexandru Bourceanu pentru că a vrut ca meciul să continue. "A fost singurul care a vrut să continue meciul, n-a vrut să aibă acea pată neagră pe care a avut-o un alt jucător al Stelei, Lovin. Bourceanu e un altfel de caracter în comparaţie cu Lovin", a precizat Rada pentru Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri