Reacţii după derby. Reghecampf: Vom sărbători titlul în ultima etapă, nu acum

Data publicării:
reghe 1

La finalul derby-ului Dinamo – Steaua 0-2, Laurenţiu Reghecampf s-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a lui Chiricheş, care a părăsit terenul accidentat, şi a anunţat că sărbătoarea câştigării titlului cu numărul 24 va avea loc la ultimul meci. Dinamoviştii au recunoscut cu sportivitate că victoria Stelei a fost meritată.

 

"Mă aşteptam la un astfel de scor şi ca diferenţa să fie mult mai mare. Dacă reuşeam să fructificăm măcar 50 la sută din ocaziile avute, scorul ar fi fost mai mare. Nu ştiu ce a fost în capul lui Strătilă când a intrat cu talpa. Sper că Vlad Chiricheş nu s-a accidentat grav, aşteptăm să se dezumfle genunchiul pentru a putea fi supus unui RMN. Meciul cu Dinamo pentru jucători şi pentru fani este foarte important. Nu a trebuit să facem nimic în plus. Avem un lot de profesionişti, ştiu ce să facă atunci când intră în teren", a spus Reghecampf. Acesta a adăugat că titlul va fi sărbătorit la ultimul meci al sezonului, când jucătorii vor primi şi titlul de campioni. 

Finanţatorul clubului din Ghencea, Gigi Becali, a declarat că niciodată nu a văzut un meci atât de câştigat atât de uşor de echipa sa.

"Niciodată n-am văzut un meci atât de lejer, nu numai pentru faptul că eram campioni, dar şi pentru ce arătau pe teren. Suntem prea puternici la ora asta şi nu avem cum să fim învinşi. E diferenţă de gabarit. E între pitici şi elefant aici. Dacă nu ne antrenăm bine va fi o problemă pentru că nu întâlnim echipe tari. Nu se poate să câştigi atât de detaşat, înseamnă că sunt şi ei foarte slabi. E jenant cât sunt de slabi", a spus Becali la Digi Sport.

"Noi trebuie să realizăm dacă vrem să facem fotbal la nivel înalt că Liga I este un fel de probă eliminatorie pentru Liga Campionilor şi Liga Europa. Dacă nu ajungi şi acolo, în grupele LC, şi apoi în primăvară... Atunci este Everestul pentru Steaua", a adăugat finanţatorul stelist.

Becali a anunţat că Laurenţiu Reghecampf va rămâne încă doi ani la Steaua şi că vrea neapărat ca gruparea bucureşteană să achiziţioneze un mijlocaş şi un atacant.

Ţălnar: Mai sunt şanse de calificare în Liga Europa, dar lotul e subţire

De partea cealaltă, antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat că victoria stelei este absolut meritată, aceasta datorându-se superiorităţii la mijlocul terenului.

"Linia lor de mijloc a fost superioară şi acolo s-a câştigat meciul. În repriza a doua am echilibrat jocul şi dacă reuşeam să marcăm la unul dintre cele trei-patru contraatacuri pe care le-am avut, intram în joc şi nu se ştie ce se putea întâmpla până la final. Mă aşteptam la mai mult de la toţi, dar asta este situaţia, ei la mijlocul terenului au avut jucători de echipa naţională, iar noi l-am avut pe Boubacar, care nu s-a mai antrenat de zece zile", a declarat Ţălnar.

Ţălnar crede că mai sunt şanse matematice pentru calificarea în Liga Europa, dar a apreciat că lotul este foarte subţire. "Aveam numai puşti pe bancă, cărora le-a îngheţat sufletul în ei. Sper ca din vară să facem lot competitiv pentru că acum am fost total descoperit. Nu am reuşit să găsim jucători care să-i înlocuiască pe cei accidentaţi. Dinamo trebuie să facă achiziţii, indiferent că sunt eu sau nu în proiect. Avem doar 12 sau 14 jucători, am plecat cu un lot subţire şi n-am avut cu cine să-i rotesc. La momentul actual, asta este valoarea”, a spus Cornel Ţălnar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri