Real Madrid a câştigat titlul în Spania. A învins Malaga cu 2-0 în ultima etapă

Data publicării:
Real Madrid CF v Malaga CF - La Liga
Foto: Guliver / GettyImages

Formaţia Real Madrid a câştigat campionatul Spaniei, duminică, după ce s-a impus în ultima etapă, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Malaga. Rivala madrilenilor, FC Barcelona, s-a impus cu scorul de 4-2 în faţa echipei Eibar, după ce a fost condusă cu 2-0.

Real Madrid CF v Malaga CF - La Liga
Foto: Guliver / GettyImages

Golurile madrilenilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo '2 şi Benzema '55, potrivit News.ro.

La Barcelona, au înscris Inui '7, '61 pentru Eibar şi Juncà '63 (autogol), Luis Suárez '73 şi Messi '75 (penalti), '90+2 pentru catalani. În minutul 74, de la Eibar a fost eliminat Capa.

Alte rezultate înregistrate duminică în La Liga:

Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1

Au marcat: Torres '8, '11, Correa '89 / Williams '71

FC Valencia - Villarreal 1-3

Au marcat: Nani '54 / Soldado '1, Trigueros '58, Sansone '88

Celta Vigo - Real Sociedad 2-2

Au marcat: Aspas '54 (penalti), Hjulsager '90 / Mikel Oyarzabal '82, Juanmi '90+4

Acesta este titlul cu numărul 33 pentru Real Madrid, primul după cinci ani.

Real Madrid încheie campionatul cu 93 de puncte, în timp ce FC Barcelona are 90. Pe poziţia a treia a terminat Atletico Madrid, cu 78 de puncte. Aceste trei echipe vor evolua în grupele Ligii Campionilor.

FC Sevilla, locul patru, cu 72 de puncte, va juca în play-off-ul Ligii Campionilor. Villarreal a încheiat pe 5, cu 67 de puncte, şi va evolua în grupele Ligii Europa, iar Real Sociedad (locul 6, cu 64 de puncte), va juca în turul trei preliminar al Ligii Europa. Real Sociedad are şansa să joace direct în grupele Ligii Europa, dacă FC Barcelona va câştiga Cupa Spaniei, la 27 mai. În cazul în care catalanii sevor impune în Cupă, Real Sociedad va juca în grupele Ligii Europa şi locul din turul trei preliminar îi va reveni echipei de pe locul şapte, Athletic Bilbao.

Echipa lui Alin Toşca, Betis Sevilla, a încheiat sezonul pe locul 15, cu 39 de puncte, iar formaţia Deportivo La Coruna, la care este legitimat Florin Andone, a terminat pe 16, cu 36 de puncte.

Au retrogradat Sporting Gijon (locul 18, cu 31 de puncte), Osasuna Pamplona (locul 19, cu 22 de puncte) şi Granada (locul 20, cu 20 de puncte).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri