Reghecampf îi linişteşte pe fani: rămâne la Steaua şi sezonul viitor

Data publicării:
REGHECAMPF 5464843-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Reghe risipeşte orice urmă de incertitudine şi îi anunţă pe suporterii stelişti că nu va pleca de la echipa cu care a devenit campion al României. 

„M-aţi auzit vreodată spunând că plec de la Steaua, sau că mi-am terminat treaba la Steaua? Eu am contract la Steaua, deci rămân la Steaua. Normal că rămân la Steaua, sunt la Steaua şi îmi fac în continuare munca”, a declarat Reghecampf.

Mai mult decât atât, tehnicianul roş-albaştrilor şi-a făcut şi planul de bătaie pentru sezonul următor. Obiectivele sunt clare.

„Îmi doresc enorm să continui cea ce am început, să evoluăm în Champions League, să reuşim să ne califivcăm în primavara europeană. Am creat o echipă foarte puternică, cu jucători care au dovedit în cupele europene că pot face faţă acestor meciuri puternice”, a adăugat acesta.

Laurenţiu Reghecampf recunoaşte că decizia instanţei în cazul „Valiza” a afectat pe toată lumea de la club.

„Noi suntem foarte liniştiţi , atât eu cât şi echipa. Nu avem niciun fel de probleme. A apărut acea problemă cu UEFA şi sper să se rezolve cât mai repede şi să fie favorabilă nouă, pentru că atunci ne putem face pregatirea aşa cum trebuie”, a spus antrenorul Stelei.

Gigi Becali ispăşeşte în acest moment o pedeapsă de trei ani de închisoare, fiind condamnat în cazul schimburilor de terenuri cu MApN şi în dosarul „Valiza”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri