REZUMAT VIDEO. FC Sevilla și-a adjudecat pentru a patra oară trofeul UEFA Europa League 

Data publicării:
2015 05 22-800x600-UEL-luni

Sevilla s-a impus cu 3 la 2 în finala Europa League cu Dnipro şi şi-a adjudecat pentru a patra oară în istorie trofeul. Carlos Bacca a fost omul partidei: a marcat două dintre golurile andaluzilor.

Trofeul Europa League a ajuns pentru a doua oară la rând la Sevilla.

Finala de la Varşovia a fost extrem de spectaculoasă. Dnipro a deschis scorul prin Kalinici, la prima acţiune periculoasă. Răspunsul andaluzilor nu s-a lăsat prea mult timp aşteptat. Krychowiak l-a pus la grea încercare pe goal-keeperul ucrainienilor cu o lovitură de cap şi tot el a restabilit egalitatea. Reyes l-a lansat apoi perfect pe Carlos Bacca, iar columbianul nu a iertat. Dnipro a ieşit la joc pe final de repriză. Rico a scos şutul lui Konoplyanka, dar n-a mai avut replica la lovitura liberă executată de căpitanul Rotan.

Sevilla a controlat jocul în repriza secundă. Bacca şi-a trecut în cont dubla, din pasa lui Vitolo. Columbianul a mai avut o ocazie, înainte de a fi schimbat. Pe final de meci, suporterii au fost reduşi la tăcere: Matheus s-a prăbuşit pe teren şi a fost scos pe targă. Cu câteva momente înainte, mijlocaşul se ciocnise cu Tremulinas într-un duel aerian. Rezultatul a rămas neschimbat, 3 la 2 pentru Sevilla, care şi-a adjudecat trofeul pentru a patra oară, record absolut al competiţiei. 


Finala Europa League, dintre Dnipro şi FC Sevilla este, în direct de la Varşovia, pe Digi Sport 1 , miercuri, 27 mai, de la 21.45. Lupta se anunţă una dură pentru că atât ucrainenii, cât şi spaniolii îşi doresc, în egală măsură, cupa. Dacă pentru echipa din Ucraina acesta ar fi primul trofeu european câştigat, spaniolii vor să păstreze, pentru al doilea an consecutiv, trofeul Europa League în vitrina lor. FC Sevilla are însă motive să se teamă, până acum nicio formație din Ucraina nu a pierdut vreo finală continentală.

Pe Digi Sport 1 de la 21.15, Bogdan Socol şi invitaţii săi, Ilie Dumitrescu, Florin Bratu şi Bogdan Mara dezbat, la Euro Fotbal”, ultimele informaţii venite din Polonia, ţara care găzduieşte ediţia din acest an a finalei Europa League. Partida este comentată de Dan Ştefănescu şi Andrei Ţivilichi.

Dnipro – F.C Sevilla se dispută miercuri, de la ora 21:45, și este transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe www.digisport.ro  și pe m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri