REZUMAT VIDEO. Steaua, învinsă acasă

Data actualizării: Data publicării:
minge fotbal lpf.ro

Surpriză pe Arena Naţională. Steaua a avut o prestaţie dezamăgitoare şi a pierdut la limită în faţa lui Gaz Metan Mediaş.

Pe Arena Naţională, Boldrin putea deschide scorul, dar Pleşca a respins spectaculos lovitura liberă. Oaspeţii, în schimb, au marcat la prima ocazie - Stăncioiu a fost păcălit de devierea lui Mitrea la şutul lui Alex Muntean.

În repriza a doua, Adi Popa a scos un penalty după intrarea lui Creţu. Boldrin a luat la ţintă bara şi tabela a rămas neschimbată. Cu 20 de minute înainte de final, Creţu l-a faultat pe de Amorim la limita careului, fază la care Steaua a cerut iar penalty. Arbitrul a acordat însă doar lovitură liberă şi l-a eliminat pe fundașul ardelenilor după al doilea galben. Pleşca a mai repsins o dată bomba lui Adi Popa şi Steaua - Gaz Metan s-a terminat 0-1.

„Nici nu stiu cum să cataloghez meciul ăsta. Foarte multe greșeli, foarte multe. Prima repriză, haotică, foarte multe lucruri pe care le-am discutat cu jucătorii. Știam că o să întâlnim o echipă care o să se apere cu întregul efectiv”, a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Steaua.

„Au mai ratat ocazii, noi am venit să facem ce știm: să fim periculoși pe tranziția pozitivă”, a spus Cristian Pustai, antrenoul Gaz Metan.

A fost al doilea eşec al Stelei din acest sezon, tot pe teren propriu, după 1-2 cu CFR Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri