România - Congo 1-1. Tricolorii, egalați pe final de meci

Data publicării:
nationala

ACTUALIZARE 23:00 - România - RD Congo 1-1, după un joc fără idei al naționalei României în amicalul cu RD Congo. Urmează cel cu Ucraina din 29 mai.


Urmăriți meciul LIVE VIDEO AICI - (pentru abonații RCS & RCS)


Urmăriți meciul LIVE TEXT AICI. 


„Am cerut două echipe europene, eu personal am insistat să avem adversari două echipe europene, chiar dacă nu erau calificate la Euro”, a spus Iordănescu. Partida se va juca la Como, pe stadionul „Giuseppe Sinigaglia”, o arenă care are 18.000 de locuri.

Dintre cei 28 de tricolori chemaţi la pregătirea din Italia, la Paris vor mai ajunge doar 23 astfel că acest test contra naționalei lui Bokila va fi extrem de important.

Alibec, titular în premieră la națională. Până azi, strânsese trei minute în total pentru România. Va fi primul meci la reprezentativa României în care va fi pe teren încă din primul minut. Până acum are o singură apariție în tricoul naționalei, din postura de rezervă, la meciul cu Insulele Feroe, de pe 11 octombrie 2015, din preliminariile Campionatului European.Atunci, însă, a avut doar șansa debutului, fiindcă a intrat în minutul 90, în locul lui Bogdan Stancu, jucând trei minute în total.

Echipa de start a României

Pantilimon - Săpunaru, Găman, Chiricheș, Raț - Ropotan, Pintilii - Popa, Stanciu, Chipciu - Alibec.

Al doilea amical din cantonamentul italian este România - Ucraina se joacă duminică, 29 mai, cu o zi înainte de finalul cantonamentului din Italia, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri