România - Muntenegru. Gazonul de pe Cluj Arena ar putea fi vopsit

Data publicării:
gazon

Organizatorii meciului cu Muntenegru au lucrat zi şi noapte în ultima lună pentru ca gazonul de pe Cluj Arena să arate într-o stare acceptabilă la ora meciului, dar suprafaţa de joc este departe de cerinţe.

gazon

Aceiaşi oameni s-au bazat pe precedentul creat înainte de meciul cu Spania, când gazonul a fost refăcut, cu toate că avea probleme mari înainte cu o lună, doar că de această dată lucrurile sunt departe de a fi conform planului, notează digisport.ro.

Săptămâna aceasta a avut loc şi ultima reînsemânţare, a cincea la număr, dar în zona de mijloc, careuri şi lateral, sămânţa nu a apucat să germineze.

„Suprafaţa de joc a fost într-un proces de supraînsămânţare. Exact aşa s-a procedat şi înaintea partidei cu Spania şi gazonul a arătat bine la meci. Va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru”, a declarat Radu Raţiu, directorul Cluj Arena.

Primele seminţe au germinat de abia la mijlocul acestei săptămâni şi este puţin probabil ca, până la ora de start a partidei, suprafaţa să fie 100% acoperită.

Pentru ca ochiul spectatorilor să fie încântat însă, organizatorii vor merge pe o variantă de avarie, în cazul în care lucrurile nu ies cum trebuie, şi e posibil să se cosmetizeze suprafața de joc, mai exact, să se vopsească gazonul, a anunţat Gazeta Sporturilor.

Însă, pe lângă zonele neacoperite de iarbă, gazonul este vălurit. „O să facem sâmbătă o cilindrare atât pe lungime, cât și pe lățime, pentru a se asigura planeitatea suprafeței de joc”, au precizat organizatorii.

România - Muntenegru, prima partidă din preliminariile pentru CM 2018, se va juca duminică, la Cluj, de la 21:45.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri