România U21 - Germania U21, scor 2-4 în semifinala EURO 2019. Mirel Rădoi: Două momente au decis meciul

Data actualizării: Data publicării:
Germany v Romania - 2019 UEFA European Under-21 Championship
Florinel Coman și Mirel Rădoi. Foto: Guliver/GettyImages

România U21 a fost eliminată de Germania U21 în semifinala de la EURO 2019, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-4. Selecționerul Mirel Rădoi a declarat imediat după meci că au fost două momente decisive care au dus la acest rezultat.

„Mulţumim pentru felicitări. Nu am regrete, eu cred că meciul s-a decis simplu, cu două momente decisive. Spre finalul primei reprize, când portarul a salvat acel cap al lui Puşcaş, puteam intra cu 3-1 şi ar fi fost mult mai uşor de gestionat repriza a doua. Şi acel moment nefericit de la penalty. Dacă nu ar fi intervenit acel moment, jocul ar fi decurs aşa cum am plănuit”, a spus Rădoi, imediat după semifinala cu Germania.

Selecționerul naționalei U21 a adăugat că nu poate spune dacă a fost sau nu penalty la faza în care nemții au egalat la 2-2.

El a vorbit și de susținerea fanilor români:

„Rămân cu amintirea că am antrenat una dintre primele patru echipa din Europa, am strâns zeci de mii de oameni la stadion, milioane în faţa televizoarelor. Am văzut că din punct de vedere fizic trebuie să ne ridicăm la nivelul celor din străninătate. Trebuie să ne facă mândri această performanţă şi mergem la Jocurile Olimpice. Cred că după această poveste ar trebui să învăţăm ce am învăţat şi acum 20 de ani - nu ni se va da absolut nimic gratis, va trebuie să câştigăm respectul celor din străinătate pentru a obţine ceva”, a adăugat el.

România U21 a fost eliminată, joi, în semifinalele Campionatului European de tineret, după ce a pierdut în fața Germaniei U21, scor 2-4, într-o partidă desfășurată la Bologna. Pentru tricolorii U21 este cea mai bună performanță din istorie la un turneu final.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri