România U21 și-a aflat adversarele de la Euro 2021. Adrian Mutu: Nu ne e frică de nimeni!

Data publicării:
tricou nationala
Foto: FRF.ro

Selecţionata Under-21 a României a fost repartizată în Grupa A, alături de Ungaria, Germania şi Olanda, la turneul final al Campionatului European de fotbal pentru tineret din 2021, care va avea loc în Ungaria şi Slovenia, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi, la Nyon, potrivit Agerpres.

Meciurile din faza grupelor vor avea loc în perioada 24-31 martie. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în faza eliminatorie, programată să aibă loc tot în Ungaria şi Slovenia, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

Componenţa grupelor:

Grupa A: Ungaria, Germania, România, Olanda;
Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia;
Grupa C: Rusia, Islanda, Franţa, Danemarca;
Grupa D: Portugalia, Croaţia, Anglia, Elveţia.

Adrian Mutu, selecționer: Nu ne e frică de nimeni!

Adrian Mutu are încredere în băieții săi, chiar dacă România U21 se va lupta cu Germania, Ungaria și Țările de Jos (Olanda): „E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară, cei puternici se măsoară cu adversari de nivelul lor. Suntem încrezători în forțele noastre, vom vedea ce va fi. Nu ne e frică de nimeni, mergem cu încredere. O să muncim și o să dăm totul pe teren, ca să facem o figură frumoasă. Vrem să repetăm performanța din 2019 și poate să o depășim. Avem încredere în noi”, a spus Adrian Mutu, pentru TVR, preluată de digisport.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri