Românii speră la încă o minune a CFR Cluj în meciul cu FC Sevilla

Data publicării:
UEL 2

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul FC Sevilla - CFR Cluj, joi, 27 februarie, de la ora 22:00. Meciul retur din șaisprezecimile UEFA Europa League se va juca pe stadionul ''Ramon Sanchez Pizjuan'' și va fi arbitrat video prin tehnologia VAR, introdusă în această fază a competiției. Partida va fi comentată de Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță.

Discuțiile dinaintea meciului și concluziile întâlnirii dintre cele două echipe vor putea fi urmărite la Euro Fotbal, de la 21:15, unde realizatorul Vali Moraru îi va avea invitați în platou pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Radu Paraschivescu.

Mergem să ne jucăm șansa la Sevilla. Poate fi ultimul meci, ne dăm viața. Trebuie să producem o nouă minune”a spus fundașul Andrei Burcă, după meciul tur de la Cluj-Napoca.

Tot de la 22:00, românii de la Ludogorets, Moți, Keșeru și Dragoș Grigore, au un meci extrem de greu cu Inter Milano, pe Digi Sport 4.
Canalele Digi Sport vor transmite joi, în direct, și alte meciuri din cadrul UEFA Europa League care pot fi văzute live și pe Digi Online doar de către utilizatorii aflați pe teritoriul României.

Digi Sport 1: Sevilla - CFR Cluj, de la 22:00

Digi Sport 2: Manchester United - Club Brugge, de la 22:00

Digi Sport 3: Porto - Leverkusen, de la 19:45

Arsenal - Olympiakos, de la 22:00

Digi Sport 4: KAA Gent - AS Roma, de la 19:45

Inter Milano - Ludogorets, de la 22:00

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri