Sari la conținut

Ronaldo, contract fabulos cu Real Madrid. Joacă până la 41 de ani

Atacantul Cristiano Ronaldo a semnat, luni, prelungirea contractului cu Real Madrid până în 2021, când va avea 36 de ani, însă el afirmat că vrea să joace până la 41 de ani.

cristiano ronaldo facebook 10 09 2015

Potrivit cotidianului Marca, în urma noului acord, salariul starului lusitan va crește la 20,28 milioane euro net, față de 17 milioane euro cât câștigă începând din 2013, când și-a prelungit pentru prima oară înțelegerea cu Real, urmând să-l depășească astfel pe galezul Gareth Bale, al cărui contract cu gruparea madrilenă a fost, de asemenea, prelungit recent.

Ceremonia semnării noului contract dintre Cristiano Ronaldo și Real Madrid a avut loc luni la prânz, la stadionul „Santiago Bernabeu”, a anunțat clubul din capitala Spaniei.

Triplu câștigător al „Balonului de Aur, Ronaldo evoluează la clubul madrilen din vara anului 2009, când a fost achiziționat de la Manchester United pentru suma record (în acel moment) de 94 milioane euro. El a marcat până în prezent 371 de goluri în 360 de meciuri disputate pentru Real Madrid în toate competițiile.

Dacă își va duce până la capăt noul contract, portughezul, care în 2021 va împlini 36 de ani, are toate șansele să își încheie cariera la clubul madrilen, așa cum a și declarat, de altfel, că își dorește.