Ronaldo, Messi şi Griezmann, finaliştii pentru titlul de jucătorul anului

Data publicării:
fotbalisti

Portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid) sunt cei trei finalişti pentru titlul de jucătorul anului, a anunţat, vineri, FIFA, pe site-ul oficial, scrie News.ro.

fotbalisti
Fotografii: Guliver/GettyImages

Cei trei au fost preferaţii căpitanilor şi antrenorilor echipelor naţionale, ai reprezentanţilor mass-media şi fanilor de pe lista de 23 de jucători, anunţată în urmă cu o lună.

Cristiano Ronaldo a câştigat în 2016 Liga Campionilor cu Real Madrid şi a fost cel mai bun marcator al LC, cu 16 reuşite. La nivel de naţională, Ronaldo a obţinut cu echipa Portugaliei trofeul Campionatului European.

Antoine Griezmann a ajuns în acest an cu echipa Franţei în finala Campionatului European, pierdută în faţa Portugaliei, şi în finala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid, pierdută în faţa formaţiei lui Ronaldo, Real Madrid.

Lionel Messi a câştigat în 2016 campionatul şi Cupa Spaniei cu FC Barcelona. Cu echipa Argentinei, Messi a ajuns în finalaCopa America Centenario.

Câştigătorul titlului de jucătorul anului va fi anunţat la gala FIFA din 9 ianuarie, la Zurich.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri