S-a găsit cumpărător pentru Rapid. Omul de afaceri Nicolae Cristescu e gata să preia clubul de la George Copos

Data publicării:
rapid surporteri1 RESIZE-Mediafax Foto-Alexandru Dobre

"Eu sunt 100% hotărât să preiau Rapidul. Am banii deja pregătiti pentru salariile jucătorilor. Aceasta mi se pare cea mai urgentă problemă de rezolvat la club. Contractul s-a întocmit încă de vineri. În zilele urmatoare vom semna contractul. Eu voi prelua Rapidul cu datoriile către stat şi către jucători, adică undeva în jurul sumei de şase milioane de euro", a spus Cristescu. 

Omul de afaceri a fost în ultimii ani un apropiat al clubului Rapid şi a susţinut echipa chiar şi în ultima perioadă. Daniel Pancu, unul din idolii tribunei din Giuleşti, garantează că viitorul patron este un adevărat rapidist.

E o garanţie totală ca e rapidst-rapidist înfocat. Ne-a mai făcut nişte sponsorizări, ne-a mai invitat la masă la Moara Vlăsiei, am făcut petreceri, a fost tot timpul alături de noi”, a declarat Pancu.

George Copos a preluat clubul Rapid în 1993. În 20 de ani, giuleştenii au cucerit două titluri şi patru Cupe ale României. Cea mai mare performanţă a echipei în era Copos a fost calificarea în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în 2006, când a fost eliminată de Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri