Săgeata Năvodari - Astra Giurgiu 3-4. Steaua a fost egalată în clasament de giurgiuveni

Data publicării:
163399 163399 astra giurgiu bucurie 1

În minutul 22, Yahaya reușește „dubla”, prima din cariera sa, iar după alte cinci minute, Yazalde duce scorul la 4-0. În acel moment, Astra era liderul Ligii 1, cu un golaveraj mai bun decât al Stelei, scrie digisport.ro.

În minutul 33, Săgeata a redus din diferență, cu largul concurs al lui Silviu Lung Jr., care a respins în poartă un șut al lui Chițu, de la mare distanță. Giurgiuvenii au intrat la avantaj cu 4-1 pe tabelă și se părea că după pauză va urma festivalul de goluri al Astrei.

Elevii lui Selymes au revenit montați de la cabine, iar Filip (48), cu un șut puternic, respins greu de goalkeeperul oaspeților, și Alex Grigoraș, cu un „cap” peste transversală (50) au prevestit golul. În minutul 53, tot cu un șut de la distanță, Vezan reușește să înscrie pentru 2-4, după ce mingea a ricoșat dintr-un fundaș giurgiuvean și l-a păcălit pe Lung Jr.

Astra a părut complet schimbată față de prima repriză, în timp ce jucătorii Săgeții păreau că au mâncat jăratic. Constănțenii au marcat și al treilea gol, prin Chițu, în minutul 76, care a pus latul din patru metri la o centrare perfectă venită de la David Lopes.

Finalul de partidă i-a prins pe giurgiuveni încercând, surprinzător, să apere avansul minim și cele trei puncte, după ce au condus cu 4-0 la un moment dat. În cele din urmă, echipa lui Isăilă a reușit să părăsească terenul cu toate punctele puse în joc, egalând-o pe Steaua în clasament, dar ratând șansa de a o depăși și la golaveraj.

Au jucat echipele:

Săgeata Năvodari: Panagopoulos - Peteleu (Filip '46), Popa, Mera (Vieru '68), David Lopez - Muzac (N.Doye '26), Vezan - Achim (Tigoianu '64), V. Dinu, Al. Grigoraş - Chiţu. Antrenor: Tibor Selymes.

Astra Giurgiu: Lung Jr - Măţel, Găman, Ben Youssef, J. Morais - Enache, Laban, Yahaya (Cristescu '67), De Amorim - Yazalde (Ivanovski '71), Budescu (Takayuki '86). Antrenor: Daniel Isăilă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri