Șase jucători de la Farul Constanța au coronavirus. Echipa plecase la Cluj, dar a fost întoarsă din drum

Data actualizării: Data publicării:
Un jucător de la Farul Constanța, cu bagajul făcut, înainte de îmbarcarea în autocar.
Un jucător de la Farul Constanța, cu bagajul făcut, înainte de îmbarcarea în autocar. Foto: facebook.com/farulconstanta1920

Șase cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la Farul Constanța. Echipa se deplasa la Cluj, pentru meciul cu Universitatea, dar a fost întoarsă, marți, din drum, deoarece DSP nu a acordat aviz pentru participarea la meci.

Șase dintre compenenții echipei Farul Constanța au fost depistați pozitiv în urma testării periodice pentru COVID-19. Clubul a informat DSP Constanța și Federația Română de Fotbal despre aceste cazuri.

Potrivit unui comunicat al clubului, DSP Constanța a dispus efectuarea anchetei epidemiologice și retestarea tuturor contacților cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei la meciul cu Universitatea Cluj.

„După ce au plecat în această dimineață spre Cluj, jucătorii noștri vor reveni la Constanța în cursul după-amiezii și vor urma protocolul sanitar în vigoare”, au mai transmis reprezentanții clubului Farul Constanța, potrivit Mediafax.

Partida FC Universitatea Cluj-Farul Constanța, restanța din etapa a 11-a a Ligii secunde, era programată miercuri, de la ora 16:45, pe Cluj Arena.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri