Secundul germanului Cristoph Daum la naţionala României este belgianul Rudi Verkempinck

Data publicării:
Rudi Verkempinck frf fb

Rudi Verkempinck, antrenor cu licența UEFA PRO, a fost secundul lui Christoph Daum atât la FC Bruges (2011-2012), cât și la Bursaspor (2013-2014). În cariera sa, belgianul a fost antrenor principal la Wervik, Cercle Bruges, KV Mechelen, KRC Gent, RS Waasland, KV Kortrijk, VW Hamme.

„Mă bucur să mă alătur acestui proiect. Este un nou start atât pentru România, cât și pentru noi. Îl cunosc pe domnul Daum de cinci ani, lucrând împreună la două echipe de club. Amândoi împărtășim aceeași filozofie, dintr-o jumătate de cuvânt știu deja ce vrea. Este antrenorul meu, mentorul meu, dar și prietenul meu”, a declarat Rudi Verkempinck după semnarea contractului.

„Numele celui mai bun jucător de la echipa națională trebuie să fie echipa. E una dintre cele mai importante misiuni ale noastre. Și trebuie să aducem suporterii cât mai aproape de echipă. Trebuie să fim uniți pentru a îndeplini obiectivul: calificarea la Campionatul Mondial din 2018!”, a mai spus tehnicianul.

„Am experiență cu jucători români, i-am pregătit pe Dorinel Munteanu și Tibor Selymes la Cercle Bruges. Dorinel a fost un exemplu de profesionist, venea primul la antrenament și pleca ultimul. De aceea l-aș nominaliza în Top 10 al jucătorilor cu care am lucrat. Tibor, de asemenea, a fost un jucător foarte bun, mai apoi, la Al Hilal, l-am întâlnit și pe Mirel Rădoi, un fotbalist complet”, a adăugat Verkempinck.

Citiţi şi:

Filosofia selecţionerului Christoph Daum: Atacăm, indiferent dacă mingea e la noi sau la adversar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri