Semifinalele Cupei României în direct la Digi Sport 1

Data publicării:
cupa romaniei

Digi Sport 1 transmite în direct astăzi, 3 aprilie 2019, de la ora 20:00 și mâine, 4 aprilie 2019, de la aceeași oră, prima manșă din semifinalele Cupei României. Echipele CFR Cluj și Astra Giurgiu deschid turul întâi al semifinalelor, iar mâine se vor întâlni U Craiova și Viitorul.

trofeu cupa romaniei

Cele două partide pot fi urmărite de abonații Digi | RCS & RDS și pe www.digisport.ro, platforma online care conduce clasamentul site-urilor de profil sportiv, cu peste 26 de milioane de accesări în luna martie (cf. studiului BRAT).

Universitatea Craiova a câştigat ediția precedentă a Cupei României, după finala cu FC Hermannstadt (scor 2-0), disputată pe Arena Naţională. Echipa antrenată de Dan Petrescu, CFR Cluj, și-a adjudecat de patru ori trofeul, iar Astra Giurgiu o singură dată. Echipa lui Gheorghe Hagi este pentru prima dată în semifinalele competiției.

Partidele retur ale semifinalelor vor fi difuzate în direct la Digi Sport în perioada 23 - 25 aprilie 2019, iar finala Cupei României se va transmite sâmbătă, 25 mai 2019, de pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Alături de meciurile din Liga 1, Liga 2 și Cupa României, televiziunile Digi Sport transmit cele mai importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga. Cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și Formula 1 completează grila de programe oferind telespectatorilor acces la competițiile preferate.

Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an până în 2021, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniști, evoluează Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Sorana Cîrstea. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile din ATP 1000 și 500, Fed Cup și Cupa Davis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri