Spectacolul UEFA Champions League revine, de marți seară, la Digi Sport 1

Data publicării:
banner-digi-sport-UCL+EL-800x600

Spectacolul Ligii Campionilor revine marţi seară la Digi Sport, când Liverpool şi Barcelona se vor întâlni în returul semifinalelor UCL pe Anfield Road, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 şi Digi 4K. Abonații Digi | RCS & RDS pot urmări transmisiunea și pe digisport.ro.

După victoria catalanilor cu 3-0 în prima manşă, misiunea "cormoranilor" de a se califica în a doua finală consecutivă de UEFA Champions League a devenit una extrem de dificilă. În pofida problemelor de lot şi a scorului din tur, englezii visează la producerea unei surprize de proporţii. Considerat de specialişti cel mai bun fundaş al momentului, olandezul Van Dijk e mai mult decât mulţumit de traseul lui Liverpool din acest sezon:

"Trebuie să fim mândri de noi. Jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume şi mai avem şansa noastră. În campionat la fel, ne luptăm pentru titlu cu una dintre cele mai bune formaţii din lume".

La rândul lor, după ce şi-au asigurat matematic titlul de campioni în Primera, catalanii şi-au permis să se concentreze exclusiv pe returul cu Liverpool. Ernesto Valverde şi-a menajat nu mai puţin de opt dintre titulari în ultima etapă din La Liga, când Barcelona pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la Celta Vigo. Tehnicianul Barcelonei consideră că soarta calificării nu este decisă, avertizând asupra forţei ofensive a celor de la Liverpool:

"În tur am fost surprinşi de ocaziile lor şi, dacă privim în urmă, Liverpool a avut opţiuni. A fost un meci dificil, care ne-a făcut să dăm totul. Am obţinut un rezultat mare împotriva unei echipe puternice, dar trebuie să fim atenţi în returul de pe Anfield. Şi anul trecut am avut un avantaj de trei goluri şi ştim foarte bine ce s-a întâmplat, am fost eliminaţi. Calificarea este deschisă, nu avem motive să nu fim precauți".

Pe lângă marile campionate europene, posturile Digi Sport aduc telespectatorilor din România cele mai importante competiții de fotbal autohtone, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, dar și cele mai urmărite competiții de tenis, handbal, baschet, volei și Formula 1. Cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și competițiile de Formula 1 se văd la Digi Sport.

Totodată, fanii tenisului se bucură în exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA, precum și de meciurile din ATP 1000 și 500, Fed Cup și Cupa Davis.

Din Grupul Digi | RCS&RDS mai fac parte posturile de televiziune Digi24, primul post TV ultra HD din România - Digi4K, televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM și platforma DigiOnline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri