Stadionul Dinamo, șanse mici să fie gata pentru Euro 2020

Data publicării:
stadionul dinamo

Puțin probabil ca stadionul Dinamo să fie gata la timp pentru europeanul din 2020. O spune chiar vicepremierul Paul Stănescu. Și pune întârzierile pe seama chestiunilor de natură juridică. În schimb, proiectul pentru stadionul Giulești intră în curând în linie dreaptă, iar pentru Steaua și Arcul de Triumf au fost alocați banii, urmează desemnarea constructorilor. Stadionul Steaua va fi demolat cu totul și construit de la zero.

Manuela Pătrășcoiu, președinte CNI: Săptămâna trecută am reușit să aprobăm indicatorii tehnico-economici pentru Steaua și Arcul de Triumf, iar stadionul Rapid e deja pe circuitul de aprobare. Săptămâna aceasta vom lansa procedurile de achiziție pentru proiectarea și execuția celor două stadioane.

Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului: Se pare că în martie 2020 cele trei stadione vor fi gata și bineînțeles se vor putea antrena echipele participante pe cele trei stadioane - Giulești, Arcul de Triumf și Steaua.

Paul Stănescu, vicepremier: Așa cum știți, la Dinamo au fost probleme juridice, e posibil ca stadionul Dinamo să nu fie finalizat până la data la care va începe campionatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri