Steaua a bătut Pandurii cu 2-0 și sâmbătă poate deveni campioană

Data publicării:
5651799-Mediafax Foto-Alexandru Dobre

După trei egaluri consecutive, roș-albaștrii au învins ocupanta locului doi. Golgheterul campionatului, Raul Rusescu, a deschis scorul în minutul 12, iar Szukala a stabilit rezultatul final cu trei munute înainte de pauză.

La reluare, Steaua a redus presingul și astfel a permis gorjenilor să se apropie mai periculos de poarta lui Tătărușanu, dar la fel de ineficient ca în primele 45 de minute.

În minutul 23, suporterii Stelei de la Peluza Sud au părăsit stadionul în semn de protest faţă de arestările de acum trei zile când 13 fani stelişti şi rapidişti au fost conduşi la secţii pentru bătaia de pe stradă. Fanii au revenit în minutul 52, după ce au protestat în faţa peluzei şi au scandat împotriva Legii 4, dar şi a forţelor de ordine. Fanii Stelei de la Peluza Sud au afişat un banner cu mesajul „Alături de fraţii noştri”.

Echipele de start

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa (Filip '80), Iancu (Nikolici '52), Tănase - Rusescu (Prepeliţă '68). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Mamele, Al. Vlad - Anton (Lemnaru '79), Nistor - Ibeh, Voiculeţ (C. Cristea '62), Nicoară (Răduţ '58) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri