Steaua a câştigat Supercupa României, după 3-0 cu Petrolul. Au marcat Nikolici, Szukala şi Pintilii

Data publicării:
arena nationala ella moroiu

Prin victoria la scor 3-0 administrată Petrolului în Supercupa României de miercuri seară, Steaua Bucureşti a ajuns la al 53-lea trofeu câştigat în istoria clubului.

Stefan Nikolic (21), Lukasz Szukala (32) şi Mihai Pintilii (41) au semnat reuşitele prin care campioana României şi-a adjudecat şi cea de-a şasea supercupă, încă un capitol la care roş-albaştrii deţin supremaţia pe plan intern.

__________________


Actualizare min. 41. Steaua Petrolul 3-0. Mihai Pintilii înscrie şi el, cu un şut puternic, din 16 metri, în vinclul porţii apărate de Pecanha.

Actualizare min. 32. Steaua - Petrolul 2-0. Lukasz Szukala dublează avantajul bucureştenilor cu o lovitură de cap perfectă de la 10 metri, după centrarea lui Alexandru Bourceanu.

Actualizare min. 28. Penalty pentru Steaua şi eliminare la Petrolul. Yamissi Manasse l-a faultat în careu pe Stefan Nikolic, iar arbitrul Haţegan a arătat punctul de la 11 metri şi i-a acordat fundaşului petrolist al doilea cartonaş galben, eliminându-l de pe teren. Alex Bourceanu a ratat penalty-ul.

Actualizare min. 21. Steaua - Petrolul 1-0. Nikolic a deschis scorul pentru Steaua, după ce a primit o pasă de la Cristi Tănase, în faţa porții.

Citiţi şi Tragedie înainte de Supercupă. Un suporter al Petrolului a fost călcat de tren

Echipele de start

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, G. Iancu, Cristi Tănase - Nikolic;

Rezerve: Cojocaru, Gardoş, M. Costea, Prepeliţă, Pârvulescu, N. Stanciu, Piovaccari;

Petrolul: Pecanha - Achim, Manasse, Neag, Guilherme - Mustivar, Hoban - Boudjemaa, Grozav, Ad. Cristea - Hamza;

Rezerve: Valincius, Naziri, Cristescu, Grecu, Romario, Teixeira.

Patru fani ai Stelei au fost duşi la secţia de poliţie, în urma unor incidente la Arena Naţională

Patru suporteri ai Stelei au fost conduşi la secţia de poliţie în urma unor incidente ce au avut loc miercuri seară la Arena Naţională.

„Un grup mic de suporteri petrolişti a fost atacat de un alt grup de fani ai formaţiei Steaua, imediat după porţile de acces din Bulevardul Basarabia. Jandarmii erau în zonă şi au extras patru persoane din grupul de stelişti, care au fost conduse la secţia de poliţie pentru a fi identificate şi a se constata infracţiunea comisă. Conflictul a fost aplanat de către jandarmerie”, a precizat pentru Mediafax Cosmin Pană, reprezentant al Jandarmeriei Capitalei.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri