Steaua a fost eliminată de CS Mioveni din Cupa României

Data publicării:
cs mioveni cupa romaniei

În optimile de finală ale Cupei României, CS Mioveni, echipă din Liga a II-a, a învins Steaua la loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 0-0. În prelungiri, argeşenii au înscris primii, în minutul 95, prin Nilă. Steaua a egalat în minutul 114, prin Achim. După executarea penaltiurilor, scorul general a fost 5-4 pentru CS Mioveni care s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

cs mioveni cupa romaniei
Foto: www.digisport.ro

Jucătorul William De Amorim a declarat, miercuri seară, că regretă că a ratat un penalti în meciul Stelei cu Dacia Mioveni, dar a precizat că nu se gândeşte să plece la gruparea stelistă. „Azi a fost rândul meu să ratez, la penaltiuri e greu, e loterie. Trebuie să merg mai departe, este o perioadă mai grea, nu mă gândesc să plec. Trebuie să trecem peste tot, va fi bine”, a declarat De Amorim, citat de News.ro.

La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat. Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.

Boldrin a intrat iar în gura patronului, după ce a ratat un penalti, scrie digisport.ro. Brazilianul a spus, după meci, că va cere rezilierea contractului în pauză, dacă nu mai este dorit. „Gigi Becali este patron și poate să vorbească orice. La iarnă, în pauză, o să vorbesc cu agentul meu și dacă nu mai vrei pe Boldrin la Steaua, ne despărțim! Dacă credeți că nu mai pot ajuta echipa, eu plec, ce să fac?”

Extrem de supărat de această eliminare, Laurențiu Reghecampf și-a criticat din nou dur jucătorii și spune că din iarnă va lua măsuri. Antrenorul Stelei a lăsat să se înţeleagă că mai mulți fotbaliști vor părăsi echipa în pauza competițională. „Există un blocaj, o să vorbim cu jucătorii, trebuie să vedem ce vom face. Mai avem două meciuri de jucat și din iarnă vom vedea ce vom face. Nu este normal ca la fiecare meci să ai 5-6 jucători care nu se ridică la nivelul echipei. Nu e normal să joci mereu în 3-4 jucători. O să vorbim că ei pentru că nu se mai poate așa. Din iarnă va fi cu totul altceva”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri