Steaua a fost învinsă de Astra Giurgiu cu scorul 1-0

Data actualizării: Data publicării:
meci steaua astra

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XX-a în care a jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Gabriel Tamaş în minutul 86 şi în care Constantin Budescu a marcat la ultima fază.

meci steaua astra
FOTO: digisport.ro

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Budescu, în minutul 90+3, cu un şut de la 12 metri, după ce a primit o pasă de la Teixeira şi l-a driblat pe Enache, potrivit News.ro.

În minutul 84, fundaşul stelist Gabriel Tamaş a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Teixeira şi a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, duminică seară, că urma să semneze rezilierea contractului cu formaţia campioană a României şi să o preia pe Gaziantepspor, dar după atentatele din Turcia a renunţat să mai plece.

"Eu aseară am avut o întâlnire, dar s-au încheiat negocierile cu turcii. Eu rămân la Astra şi voi respecta contractul. E decizia mea să rămân aici. Aseară îmi luasem la revedere de la jucători, dar am revenit. Vreau să precizez că eu am plecat din cantonament după ce am discutat cu domnul Buduru, care era alături de patronul Niculae. Urma să semnăm rezilierea, dar după ce am văzut ce se întâmplă în Turcia am zis că nici pentru un milion de euro nu mă mai duc. Jucătorii au chiuit de bucurie când m-au văzut că m-am întors", a spus Şumudică.

Marius Şumudică consideră că Astra a revenit în lupta pentru play-off: „Sunt obosit, pentru că am avut o sătămână foarte grea. E o victorie frumoasă, care ne readuce în lupta pentru play-off. Nu ştiam că jucătorii mei pot reveni atât de rapid cu picioarele pe pământ după calificare. Budescu îşi doreşte să rămână, am înţeles că îşi va rupe contractul cu cei din China. Sper să rămână. Cred că am avut penalti clar la faza lui Daniel Niculae”.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică seară, că jucătorii săi sunt prea naivi în anumite momente şi a precizat că nu se poate să ratezi cu poarta goală.

„E dureros că am pierdut un meci într-o asemenea manieră. Nu se poate să ratezi cu poarta goală, să luăm gol pe contraatac după ce aveam fază 5 contra 3. Noi jucăm, pasăm, avem multe ocazii, dar nu marcăm. Primim goluri uşor, Enache îl pierde pe Budescu, apoi îl ajunge şi îi lasă dreptul, centrul terenului. Sunt lucruri pe care trebuie să le gândească mult mai bine. Suntem prea naivi în anumite momente. După primele minute am făcut nişte schimbări în echipă pentru că trebuia să avem mai multă dinamică, l-am trimis pe Popescu la mjloc. Dar nu putem face nimic dacă nu marcăm nici dintr-un metru. Boldrin n-a fost azi în joc şi am fost obligaţi să facem schimbări. Nici Moke n-a fost la nivelul lui. Totul se va juca în play-off, trebuie să fim pe primele locuri până atunci", a spus Reghecampf.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Al. Stan, Săpunaru, Geraldo, Ricardo Alves (Florea '86), Junior Morais - Al. Ioniţă, Seto (D. Niculae '46), Lovin (Boubacar '63), Teixeira - Budescu. Antrenor: Marius Şumudică.

Steaua Bucureşti: Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Moke (Achim '46) - Ad. Popa, Boldrin (Enache '46), De Amorim - Golubovici (Aganovici '86). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Geraldo '40, D. Niculae '52, Teixeira '89 / Tamaş '51, '84, Bourceanu '58.

Cartonaş roşu: Tamaş '84.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (asistenţi) - Ionuţ Coza (rezervă).

Observatori: Constantin Ştefan, Mircea Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri