Steaua a revenit pe primul loc în Liga 1

Data publicării:
steaua-asa.digisport

Actualizare 23.00. Steaua București a revenit pe primul loc în Liga 1. Roș-albaștrii au câștigat, scor 2-0, duelul cu FC Botoșani și au profitat de pasul greșit făcut de ASA Târgu Mureș, care a pierdut, scor 3-1, în deplasarea de la Giurgiu contra Astrei.

Steaua are numai varianta victoriei în meciul cu FC Botoşani din această seară. Orice pas greşit pe Arena Naţională ar îndepărta decisiv echipa lui Constantin Gâlcă de titlu. Antrenorul Stelei nu se poate baza pe trei titulari în meciul cu FC Botoşani. Steliştii sunt obligaţi să învingă pentru a păstra şanse la titlu şi aşteaptă un pas greşit al liderului ASA Târgu Mureş la Giurgiu.

Câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv este pusă sub semnul întrebării de steliști. Cu un punct în spatele celor de la ASA Târgu Mureș și fără a avea avantajul meciurilor directe, roş-albaştrii au emoţii mari - trebuie să câștige ultimele două meciuri și să aștepte un pas greșit al ardelenilor, cu Astra sau Oțelul. Totuși, trofeul poate merge de astăzi la Târgu Mureş dacă Steaua nu învinge pe Botoşani.

Raul Rusescu: Noi avem un meci greu, o echipă bună a campionatului, dar cred că vom câștiga. Nu avem timp să reflectăm la ce am făcut. Jucăm din trei în trei zile. Câștigând titlul în ultima etapă e un sentiment senzațional. Să sperăm că noi vom avea parte de acest sentiment la sfârșit.

Roș-albaștrii au și mari probleme de lot. Breveeld, Chipciu și Tănase sunt indisponibili împotriva moldovenilor, cu care au câștigat precedentele trei dispute.

Steaua - Botoşani e de la 21.00, pe Digi Sport 1.

Astra Giurgiu are un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu. Echipa lui Marius Şumudică întâlneşte liderul ASA Târgu Mureş în meciul transmis în direct la Digi Sport 2 de la ora 21.00. Toţi steliştii sunt cu ochii pe Marius Şumudică. Antistelist declarat, antrenorul Astrei promite că echipa sa va da totul pentru a câştiga cu Târgu Mureş.

Marius Şumudică s-a saturat de vâlva creată în jurul partidei Astrei cu Târgu Mureş. Speranţele steliştilor la cucerirea celui de-al 26-lea titlu se leagă de un succes al echipei sale.

Marius Şumudică, antrenor Astra Giurgiu: Nu-mi face plăcere să discut despre cealaltă echipă, nici despre acest joc, fiindcă sunt antistelist declarat, se știe. În al doilea rând sunt un om corect și voi face tot ce ține de mine să câștig acest joc.

Astra este neînvinsă sub comanda lui Marius Şumudică. În ultimele patru etape, echipa din Giurgiu a obţinut trei victorii şi o remiză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri