STEAUA BUCUREȘTI ȘI ASTRA GIURGIU JOACĂ ÎN EUROPA LEAGUE LA DIGI SPORT 1

Data publicării:
steaua

sursa foto: Digi Sport

Pe Arena Naţională roş-albaştrii intră cu un singur gând - o victorie confortabilă împotriva echipei ucrainene, calificată deja în optimile Europa League. Pe parcursul zilei Digi Sport 1 transmite o serie de emisiuni dedicate acestui eveniment fotbalistic. De la ora 18.00, la EuroFotbal, Radu Naum alături de invitaţii săi, Andrei Vochin, Bogdan Mara şi Victoraş Iacob trec în revistă echipele care vor intra în teren.

Din studioul amenajat la Arena Naţională, Dan Filoti, alături de Gabi Balint şi Radu Paraschivescu, iau în direct pulsul meciului decisiv pentru Steaua Bucureşti. Partida de pe Arena Naţională, dintre Steaua şi Dinamo Kiev, care începe la ora 22.00, va fi comentată de George Dobre şi Bogdan Socol.

De la 23:45, după meciul din Europa League, Vali Moraru şi invitaţii săi, Ilie Dumitrescu si Decebal Rădulescu, vor dezbate, în studioul EuroFotbal, rezultatul și parcursul european al Stelei.

Tot astăzi, de la ora 20.00, Astra Giurgiu joacă în deplasare la FC Salzburg, iar partida este în direct pe Digi Sport 1.


Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri