Steaua dă afară trei jucători aduși în vară

Data publicării:
steaua

Steaua pregăteşte curăţenia de iarnă. Nemulţumit de randamentul mai multor jucători, Becali e pregătit să le rezilieze contractele, scrie digisport.ro.

steaua

Sezonul actual trebuia să fi însemnat un nou început pentru roş-albaştri, însă evoluţiile de până acum au fost modeste. Chiar dacă formaţia lui Reghecampf este prima în campionat, jocul prestat a lăsat în multe momente de dorit, astfel că e nevoie de o revigorare.

Alibec este văzut drept jucătorul care să aducă un suflu nou echipei, însă Becali are şi alte ţinte în iarnă: cei mai curtaţi sunt jucătorii Viitorului, cele două părţi purtând deja o serie de negocieri pentru Ţîru, Benzar şi Marin (primul are şansele cele mai mari să facă obiectul unei mutări).

Pentru a le face loc noilor veniţi, patronul vicecampioanei a decis deja, se pare, să renunţe la fotbaliştii care au dezamăgit. Primul pe listă este Aganovic, însă aceeaşi soartă vor avea şi Mitrea şi Golubovic. Ambii au fost de nerecunoscut în ultimele luni, iar Becali nu mai este dispus să le acorde vreo şansă, convins fiinc că aceştia nu sunt de nivelul Stelei.

Ultimul care va pleca în iarnă va fi Bourceanu, fotbalist căruia îi expiră contractul. În condiţiile în care Steaua are la mijloc mai multe soluţii (Pintilii, Muniru, Boldrin şi chiar Filip), conducerea nu intenţionează să îi facă vreo ofertă de prelungire a contractului.

Lor li s-ar putea adăuga Adi Popa, fotbalist care intră în ultimele şase luni de contract. Cum Steaua are în banda dreaptă variantele Enache şi Jakolis, conducerea ar prefera să îl dea pe cel poreclit „Motoreta”, din ianuarie, pentru a obţine o sumă în urma transferului său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri