Steaua rămâne lider în Liga I: 4-0 cu Viitorul Constanţa, cu ajutorul lui Ionuţ Puţanu, care îşi trece în cont două autogoluri

Data publicării:
steaua-7

Nicuşor Stanciu a fost omul debutului de meci la Steaua, în faţa celor de la Viitorul Constanţa. Tânărul mijlocaş stelist l-a pus de două ori la treabă pe portarul Dragoş Balauru, iar între timp şi Federico Piovaccari a testat vigilenţa goalkeperului oaspeţilor.

Până la urmă, golul a venit tot din piciorul jucătorului cu numărul 23, care a şutat din marginea careului. Aproape imediat, Ionuţ Puţanu a reuşit să îşi păcălească propriul portar şi a dublat avantajul gazdelor.

Viitorul a replicat timid şi doar Cristi Gavra l-a pus la încercare pe Ciprian Tătăruşanu.

Steaua a continuat să preseze şi în repriza secundă, dar Piovaccari a luat la ţintă transversala şi Balauru a respins reluarea lui Adi Cristea.

Intrat după pauză, brazilianul Tatu l-a forţat pe Puţanu să îşi treacă în cont al doilea autogol al serii.

Piovaccari a arătat că ştie să fie şi pasator, dar Adi Popa nu a nimerit poarta, iar apoi italianul i-a lăsat locul lui Alex Chipciu, revenit după accidentarea din sezonul trecut.

Adesea criticat pentru lipsa de eficacitate, Tatu şi-a trecut şi el în cont un gol. Chipciu şi-a încercat şi el norocul, însă meciul s-a încheiat cu 4-0.

Este o victorie foarte importantă. Pentru noi, faptul că suntem pe primul loc şi câştigăm în fiecare etapă este foarte important”, a spus antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, adăugând că îşi doreşte ca, la finalul sezonului, Steaua să aibă „cât mai multe puncte faţă de locul doi”.

De cealaltă parte, antrenorul Bogdan Vintilă a deplâns situaţia echipei constănţene: „Speram să scoatem un rezultat bun, să plecăm cu punct sau puncte, din păcate nu s-a putut. Din nou plătim tribut lipsei de jucători.

Steaua rămâne lider în Liga I, iar marţi joacă împotriva lui FC Basel, în grupele UEFA Champions League.

Meciul Steaua - Viitorul Constanţa pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri