Steaua - Rosenborg 0-3. Roș-albaștrii au nevoie de o minune pentru calificarea în grupele Europa League

Data publicării:
echipa Steaua 20 08 2015 digisport

 

Actualizare 23.00. Steaua este ca şi eliminată din cupele europene, după 0-3 pe teren propriu cu Rosenborg, şi riscă să rateze grupele pentru prima dată după 11 sezoane.


Staff-ul Stelei a pregătit în cele mai mici detalii primul meci cu Rosenborg din playoff-ul Champions League. Suspendat de UEFA, Rădoi nu va sta pe bancă. Pedrazzini şi Dică le vor da indicaţii jucătorilor aflaţi pe teren. Rădoi a avut forţa să facă haz de necaz la antrenamentul oficial.

Director sportiv, da?!”, le-a spus Rădoi jurnaliștilor.

Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua: Faptul că nu poate să fie pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă. Poate fi un plus, ca să motiveze mai bine băieții. Dacă avem nevoie de o comunicare, distanța nu e prea mare de la noi până la tribună, nu este nicio problemă.

Jucătorii sunt şi ei motivaţi s-o învingă pe Rosenborg. Adi Popa era în galeria Stelei acum 10 ani, când norvegienii îi eliminau pe roş-albaştrii.

Adi Popa: Atunci n-am avut amintiri prea plăcute, acum sperăm să întoarcem istoria și să ne calificăm noi.

Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua: Avem posibilitatea să dovedim că lipsa de rezultate pe care am avut-o până acum nu e lipsa de atitudine, nu este lipsa de joc, nu e lipsa de concentrare.

Steaua va putea conta în meciul cu Rosenborg pe Nicuşor Stanciu şi Alcenat, ambii refăcuţi după accidentări. În schimb, Varela şi Breveeld sunt suspendaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri