Steaua și Dinamo își întăresc compartimentul ofensiv

Data publicării:
194143 194143 kamil bilinski 22

Atacantul polonez Kamil Bilinski a semnat cu alb-roşii şi se va alătura lotului la reunirea de pe 9 ianuarie. Bilinski a jucat ultima oară la campioana Lituaniei, Zalgiris Vilnius, pentru care a marcat 24 de goluri. Vârful polonez de 25 de ani a fost adus la insistenţa antrenorului Flavius Stoican.

Steaua i-a pregătit un salariu fabulos lui Keşeru. Dacă va semna cu roş-albaştrii, atacantul lui Bastia va primi 400.000 de euro pe an. Venitul lui Keşeru s-ar putea rotunji şi cu bonusurile de performanţă. 1.000.000 cer corsicanii în schimbul jucătorului de 27 de ani.

Atacantul lui Bastia este ofertat cu un salariu de aproape trei ori mai mare decât al căpitanului Alex Bourceanu. Keşeru negociază în paralel şi cu echipe din Franţa şi Rusia.

Dacă va ajunge în Ghencea, Keşeru se va lupta pentru un loc de titular cu Piovaccari, Kapetanos, Nikoloci, dar şi cu tânărul Târnovan. Foştii stelişti sunt convinşi că atacantul de 18 ani este un transfer reuşit.

Steaua îşi doreşte şi un fundaş stânga în această iarnă. Cotidianul portughez EBola scrie că brazilianul Evaldo, care tocmai şi-a încheiat contractul cu Sporting, va semna în zilele următoare cu campioana României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri