Steliștii sunt nemulțumiți de programarea meciului cu FC Vaslui

Data publicării:
vaslui steaua

Înainte de meciul din etapa a X-a, în care va întâlni FC Vaslui în deplasare, Steaua va juca cel de-al doilea meci din UEFA Champions League, cu Chelsea. Partida este programată marţi, 1 octombrie, iar oficialii campioanei şi-ar fi dorit ca jocul de la Vaslui să se dispute duminică. Federaţia a cerut însă ca echipa lui Laurenţiu Reghecampf să joace sâmbătă în campionat.

Am avea doar joi o zi de pregătire, ceea ce nu e în regulă, ceea ce face ca această competiție să nu fie corectă, ceea ce contravine intereselor fotbalului românesc, pentru că noi avem meci cu Andorra, domnilor, cu Andorra, și nici măcar nu se pune problema vreunui scor”, a spus Mihai Stoica.

Victor Piţurcă îşi doreşte ca steliştii care vor fi convocaţi să se prezinte la timp la reunirea lotului înainte de dubla cu Estonia şi Andorra.

Sigur, îi vom nemulțumi pe unul dintre cei trei. Ori pe Vaslui, ori pe Federație, ori pe Steaua. Așa e funcția asta aici, sau probabil pe toți trei”, a spus Dumitru Dragomir, președintele LPF.

Până atunci, Steaua are probleme și mai presante de rezolvat. Capitanul Alexandru Bourceanu urmează să negocieze personal cu patronul Gigi Becali prelungirea contractului care expiră la finalul actualului sezon.

Steliştii care au fost transferaţi în această vară au renunţat la primele de 100.000 de euro cuvenite pentru calificarea în UEFA Champions League. Chiar dacă Steaua a încasat 12 milioane de euro din transferurile lor, Rusescu şi Chiricheş au semnat hârtii prin care au renunţat la recompensele pentru îndeplinirea obiectivului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri