Succes de adio: CS Severin încheie sezonul cu capul sus, învingând Viitorul Constanţa

Data publicării:
cs severin viitorul

După victoriile de senzaţie din Ghencea şi Ştefan cel Mare, care le-au asigurat supravieţuirea în Liga I, fotbaliştii de la Viitorul Constanţa au început relaxaţi meciul cu retrogradata CS Severin, iar oaspeţii au deschis scorul prin Mihai Roman, la o centrare a lui Florin Costea.

Elevii lui Cătălin Anghel au revenit însă repede şi Claudiu Herea a centrat ideal pentru golul egalizator al lui Ionuţ Puţanu.

Marius Bălău l-a faultat apoi în propriul careu pe Alex Rusu, iar arbitrul Marius Bocăneală a dictat penalty. A transformat fără probleme Vlad Rusu şi Viitorul a intrat la cabine în avantaj.

În repriza a doua, Florin Costea a egalat din afara careului. Constănţenii nu s-au dat bătuţi şi Rusu şi-a trecut în cont dubla, cu un şut din marginea careului care a făcut ca tabela să arate 3-2.

Viitorul atacant al lui CFR Cluj, Costea, a bifat şi el al doilea gol şi a făcut ca tabela să arate egalitate pentru a patra oară în acest meci. Finalul jocului, disputat pe o vizibilitate redusă din cauza ploii torenţiale, a adus şi al şaptelea gol al meciului, reuşit de Vojslav Vranjkovic, în poarta lui Alex Buzbuchi. A fost cântecul de lebădă al Severinului în prima ligă.

Meciul Viitorul Constanţa - CS Severin pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri