Despărțire: Şumudică semnează cu altă echipă după meciul cu Roma

Data actualizării: Data publicării:
sumi

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, joi seară, că meciul cu AS Roma ar putea fi ultimul pentru el la Astra Giurgiu, afirmând că are o ofertă concretă din Turcia, scrie News.ro.

sumi

ACTUALIZARE 22:15Marius Şumudică a plâns la finalul partidei cu AS Roma de pe Arena Naţională când a aflat scorul celeilalte partide din grupă, rezultat care a dus la calificarea giurgiuvenilor în 16-imile Ligii Europa. Tehnicianul a calificat Astra în primăvară şi şi-a anunţat plecarea! „A fost ultimul meu meci aici!”, a spus tehnicianul Astrei.

Mi-am felicitat jucătorii şi le doresc baftă în continuare. Mi-am dorit mult să reuşesc cu această echipă. Am format-o eu, am luat titlul, am bătut West Ham şi acum ne-am calificat în primăvara europeană. A fost ultimul meci al meu la Astra. Indiferent dacă mă înţeleg cu oficialii lui Gaziantep, care au venit să mă ia, eu la Astra nu mai rămân. Eu vreau să fiu respectat", a spus Şumudică, la sport.ro, pentru ca apoi să vorbească de meciul propriu-zis: "O seară minunată, abia mai pot vorbi. A fost ceva extraordinar, am ieşit cu capul sus, independent de ceea ce s-a întâmplat la Plzen. E ceva extraordinar, e cea mai fericită zi din viaţa mea”, a spus Șumudică.

Salariu uriaş

Din informaţiile gsp.ro, salariul oferit de conducerea lui Gaziantep e unul extrem de motivant. În prezent, Şumi primeşte aproximativ 8000 de euro/lună, în timp ce la noua echipă ar urma să câştige de cinci ori mai mult: 40000 de euro/lună.


 

„Există posibilitatea să fie ultima partidă a mea. Am o ofertă concretă din Turcia, nu trebuie să ne ascundem, probabil după acest meci ne vom aşeza la masa tratativelor. Dacă totul va decurge normal, probabil duminică la Giurgiu va fi alt antrenor, iar eu voi lua loc pe banca unei echipe care va întâlni Galatasaray (n.r. - Gaziantep)”, a declarat Şumudică.

El a adăugat că a făcut lucruri măreţe la Astra şi a precizat că nu a dorit ca jucătorii săi să afle despre plecarea sa.

„Există un ciclu în viaţa oricărui antrenor, eu consider că am făcut lucruri măreţe aici, chiar şi din punct de vedere financiar, alături de conducători, de tot ce înseamnă suflarea giurgiuveană. Este o şansă pentru mine. M-am ferit să afle jucătorii, tocmai de asta o spun acum pentru prima dată, ei sunt în cabină şi se pregătesc. Îmi doresc foarte mult ca acest meci să fie apogeul unui an extraordinar. M-a deranjat şi pentru că nu ne-am ţinut jucătorii, dar ştiu ce probleme au fost, iar totul este de înţeles. N-am putut să supravieţuim altfel. Ce aş putea să mai realizez la Astra? Nu este nimic sigur, vom vedea în cursul acestei nopţi dacă vom ajunge la o înţelegere” , a declarat Marius Şumudică.

Echipele Astra Giurgiu şi AS Roma se vor întâlni, joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei E a Ligii Europa.

Înaintea ultimei etape, AS Roma şi Astra se află pe primele două poziţii în clasamentul grupei, cu 11 puncte, respectiv 7 puncte. Locul trei este ocupat de Austria Viena, cu cinci puncte, iar pe ultima poziţie se află Viktoria Plzen, cu trei puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri