Szukala și Sânmărtean pleacă la Al Ittihad încă din iarnă

Data publicării:
370626 370626 sanmartean szukala

Steaua le dă dumul lui Szukala şi Sânmărtean la Al Ittihad încă de acum. Campioana a ajuns la un acord cu echipa antrenată de Victor Piţurcă şi va încasa un milion de euro pentru transferul imediat.

Cei doi au semnat deja acorduri cu Al Ittihad, formație antrenată de Victor Pițurcă, dar acestea intrau în vigoare abia de la 1 iulie.

Formația saudită i-a dorit însă pe cei doi în această iarnă și presa scrie că după ce inițial Steaua a refuzat să-i cedeze pentru mai puțin de 1,5 milioane de euro, până la urmă a acceptat o ofertă cu 500.000 de euro mai mică. Informația a fost confirmată de președintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Srdjan Luchin este unul dintre jucătorii care poate profita de pe urma transferurilor. Are toate şansele să devină titular.

Depinde și de mine, și în vară când am venit am început foarte bine, am jucat trei-patru meciuri după care am avut o accidentare, important e să fim apți toți fizic să nu avem parte de accidentări. Sunt jucători foarte importanți în echipa noastră le vom simți lipsa, dar Steaua s-a mai despărțit și de alții și s-a descurcat”, a spus Luchin.

În 2015, Luchin are un singur vis: să devină campion al României: „Ar fi o bucurie mare!”.

Luchin are în palmares o Cupă şi o Supercupă, ambele câştigate în tricoul lui Dinamo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri