Gigi Becali a amendat cu 40.000 de euro un titular de la FCSB

Data actualizării: Data publicării:
gigi becali

Sulley Muniru a fost titular la Severin, dar a fost înlocuit în minutul 38 cu Boldrin de către Laurențiu Reghecampf. Ghanezul nu pare să mai aibă însă viitor la gruparea roș-albastră după ce se va fi terminat actualul sezon. Gigi Becali, finanțatorul liderului din Liga 1, a intervenit telefonic în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport și a lăsat de înțeles că mijlocașul va fi pedepsit extrem de aspru.

gigi becali

„M-a deranjat foarte tare. A fost un conflict și o să vedeți deznodământul și am să vă spun exact ce s-a întâmplat și ce se va întâmpla și măsurile pe care le voi lua le veți vedea la finalul campionatului. Deja o măsură am luat-o împotriva lui Muniru: 40.000 de euro amendă! Am vrut să-i desfac contractul de muncă, dar după aia au intervenit Tănase, Alibec, care m-au rugat: „Hai, nea Gigi, te rog frumos să-l ierți!”. M-a sunat și Reghe, că plânge, dar veți vedea voi la final. Când vii într-o țară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român și să dea cu pumnul unuia de acolo... S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.. O să vedeți da? Dacă era o reacție rasistă, atunci el trebuia să vină la mine și să-mi zică și atunci era amendat Tănase, da?”, a spus Becali, într-o intervenție la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Becali nu a vrut să spună răspicat dacă Muniru va fi dat afară, dar deznodământul pare deja pecetluit.

Decizia patronului FCSB vine după ce la un antrenament, între Florin Tănase și Sulley Muniru a existat un conflict - ghanezul l-ar fi lovit pe Tănase, după ce acesta l-ar fi jignit. 

„A fost doar un lucru legat de fotbal. Nu a fost nimic serios, important. Tănase e ca un frate mai tânăr, am rezolvat totul. Totul a fost bine. Nu m-am simţit bine pentru meci, iar Mister mi-a spus să mă duc acasă”, a spus și Sulley Muniru la conferința de presă dinaintea meciului cu Astra Giurgiu. „Un conflict care se întâmplă des la fotbal. Un schimb de replici, dar nu au existat rasism sau bătaie”, a precizat și Tănase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri