Trupul neînsufleţit al lui Didi Prodan, depus la Arena Naţională

Data actualizării: Data publicării:
didi

Trupul neînsufleţit al fostului internaţional român Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională, a anunţat, joi, Primăria Capitalei. O adresă oficială în acest sens a fost formulată de familie, iar Primăria a fost de acord cu solicitarea, scrie digisport.ro.

didi

„Familia încearcă să obțină autorizație din partea primarului Capitalei pentru depunerea lui la Arena Național mâine. El are un merit pentru construcția acelui stadion”, anunțase Mircea Sandu în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, atunci când a mai precizat că Didi Prodan va fi înmormântat sâmbătă, în Pipera, la cimitirul Sfântul Nicolae.

Daniel Prodan a încetat din viaţă miercuri seară, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuinţa sa. Fostul fundaș a strâns 54 de selecţii la echipa naţională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucureşti, formaţie unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoţia, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri