„U” Cluj va intra în faliment și va porni de la zero, din liga a patra

Data publicării:
u cluj suporteri

Primăria clujeană a înfiinţat deja un ONG, intitulat „Alb-Negru”, pe care va funcţiona noul club, care se va înscrie în noul sezon din liga a patra.

Ioan Ovidiu Sabău va fi managerul sportiv al noului club. Fostul mijlocaş al naţionalei României a refuzat chiar şi oferta de a deveni director tehnic la FRF pentru a rămâne la Cluj. Adrian Falub e antrenorul dorit de noua formaţie.

„U” Cluj a retrogradat în această vară în liga a treia, la un singur an distanţă de momentul retrogradării din Liga 1 şi disputării finalei Cupei României.

Şi alte cluburi de tradiţie ale fotbalului românesc sunt nevoite să plece de la zero în această vară după intrarea în faliment.

Petrolul şi Oţelul s-au înscris şi ele, cu echipe formate de suporteri, în liga a patra, iar Rapidul şi-a anunţat şi ea intenţia de a porni din liga a patra sau a cincea în cazul în care actuala societate va pierde apelul după intrarea în procedura de faliment.

Echipa fanilor Politehnicii Timişoara, ASU Poli, a pornit şi ea din judeţ şi a ajuns în această vară în liga a doua, iar formaţia susţinută de fanii piteşteni, FC Argeş 1953, a promovat în liga a treia, ca şi un alt club celebru din perioada interbelică reînfiinţat în 2012, după peste 60 de ani, Ripensia Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri