UEFA dezminte că ar fi decis sancţionarea arbitrului partidei Barca-PSG

Data publicării:
arbitru
Foto: Guliver/GettyImages

UEFA a dezminţit informaţiile care circulă în mass-media internaţională, potrivit cărora că germanul Deniz Aytekin, arbitrul de centru al partidei FC Barcelona - PSG, scor 6-1, din Liga Campionilor, ar fi fost sancţionat pentru erorile comise pe Camp Nou.

arbitru
Foto: Guliver/GettyImages

„După fiecare meci, prestaţia arbitrilor este analizată pentru a decide ce partide îi vor fi atribuite, dar de aici până la a spune ce măsuri vor fi luate împotriva unui arbitru în particular sau că va fi sancţionat este cale lungă. Pentru noi, meciul dintre Barcelona şi Paris s-a terminat în momentul fluierului de final, nu e nimic în plus, a declarat o sursă din cadrul UEFA pentur cotidianul catalan Sport, citat de lequipe.fr.

Aytekin este acuzat de faptul că ar fi luat mai multe decizii în favoarea echipei FC Barcelona, în întâlnirea cu PSG. Un fan al rivalei catalanilor, Real Madrid, a iniţiat o petiţie online, cerând rejucarea meciului Barca-PSG, din cauza numeroaselor erori ale arbitrului. Până duminică, petiţia de pe site-ul change.org depăşise 200.000 de semnături.

Deniz Aytekin a condus bine, în week-end, un meci din Bundesliga, între Hamburg şi Borussia Mönchengladbach, scor 2-1.

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Catalanii au reuşit o revenire spectaculoasă, după ce în tur au fost învinşi cu scorul de 4-0.

Miercuri, au marcat pentru gruparea catalană Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalti), Neymar '88, '90+1 (penalti) şi Sergi Roberto '90+5, iar pentru parizieni a înscris Cavani '62.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri