UEFA Europa League: Confruntare decisivă pentru clujeni: Lazio - CFR, în direct, la Digi Sport 1

Data publicării:
Lazio-CFR-Cluj_UEFA-Europa-League

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul Lazio - CFR Cluj, joi, 28 noiembrie, de la ora 22:00. CFR Cluj este tot mai aproape de o performanță remarcabilă! Campioana României are nevoie de numai un punct cu Lazio, pe Olimpico, pentru a merge în faza eliminatorie din Europa League.

CFR va ajunge în capitala Italiei cu gândul de a obține punctul calificării pe stadionul pe care, în urmă cu un deceniu, își făcea intrarea triumfală în Europa, prin victoria fantastică din grupele Champions League, cu AS Roma. În tur, ardelenii au învins-o pe Lazio cu 2-1, după ce au revenit de la 0-1. Aflată acum într-o grupă infernală, în care nimeni nu-i dădea vreo șansă, campioana României le-a învins de două ori pe Rennes, cu 1-0, și o dată pe Lazio, cu 2-1, adunând până acum 9 puncte. În primele 4 meciuri, ardelenii au pierdut doar o dată, la Glasgow, în fața lui Celtic.

Digi Sport este alături de Dan Petrescu și băieții săi în lupta pentru calificarea în primăvara europeană, în șaisprezecimile UEFA Europa League. Partida va fi comentată de Dan Ştefănescu şi George Dobre, iar Vali Moraru, la Digi Sport Special, și Radu Naum, la Euro Fotbal, alături de invitații lor, vor întoarce pe toate fețele meciul de pe Olimpico, atât înainte, cât, mai ales, după încheierea lui.

În același timp cu meciul mult așteptat de români, Celtic și Rennes, se întrec pe Digi Sport 2, iar pe Digi Sport 3, Arsenal Londra și Eintracht Frankfurt promit spectacol în UEFA Europa League.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri