Un fotbalist a simulat o accidentare pentru a evita să fie arestat

Data publicării:
Everton v Middlesbrough - Premier League

Internaţionalul ecuadorian Enner Valencia a simulat o accidentare pentru a evita să fie arestat, joi seară, la meciul dintre Ecuador şi Chile, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, scrie L'Equipe, citată de News.ro.

Everton v Middlesbrough - Premier League

Valencia (foto, în albastru) a fost vizat de un mandat de arestare în Ecuador din cauza neplăţii pensiei alimentare pentru fiica sa de cinci ani, suma totală fiind de 17.000 de euro.

Poliţiştii au încercat deja să îl aresteze fără succes miercuri, la antrenamentul naţionalei Ecuadorului. Valencia nu a fost arestat atunci datorită reprezentantului său, care a obţinut menţinerea în libertate a fotbalistului.

„Cu mandatul de arestare la ei, poliţiştii ecuadorieni şi-au încercat norocul a doua oară înaintea meciului cu Chile. După discuţii, jucătorul a scăpat de arestare pentru a disputa meciul. Poliţia a aşteptat finalul jocului pentru a-l aresta. Însă fotbalistul a încercat să se eschiveze, în minutul 80, simulând o accidentare. Poliţiştii au alergat după mașinuța care îl transporta pe fotbalist în afara terenului. Până la urmă, jucătorul a evitat arestarea: avocatul său a reuşit să îl convingă pe judecător să anuleze mandatul de arestare”, explică L'Equipe.

Cotidianul As notează că după mașinuța care îl ducea pe Valencia la ambulanţă alergau zece poliţişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri