Veste bună pentru fanii Craiovei. Meciul cu AC Milan se vede la TV

Data actualizării: Data publicării:
craiova2

Suporterii olteni din toată România, și nu numai, au motive să fie bucuroși acum, chiar dacă nu se vor afla în tribunele stadionului din Severin, la marele meci dintre Craiova și AC Milan, scrie digisport.ro.

Partida de joi 27 iulie, din prima manșă a turului trei preliminar din UEFA Europa League, programată la ora 21:00, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Atmosfera de la meci se anunță de pe acum a fi una incendiară, mai ales că toate biletele au fost deja epuizate.

AC Milan va sosi în România, miercuri. Jucătorii lui Vincenzo Montella vor ateriza în Craiova acolo unde vor sta până joi dimineața, atunci când vor pleca spre Drobeta-Turnu Severin, locul de disputare a partidei.

După joc, rossonerii se vor întoarce la Craiova, de unde vor decola înapoi spre Milano, vineri dimineața.

Aproape toate biletele s-au epuizat, interesul în jurul meciului fiind unul uriaș. Fanii Milanului din România se mobilizează și ei pentru partida cu Craiova, profitând de șansa de a-și vedea favoriții la lucru în țară.

În total, Milan a primit 1.300 de bilete pentru partida de joi, însă italienii nu vor epuiza toate tichetele, iar echipa lui Montella va fi susținută de aproximativ 1.000 de oameni. În jur de 200 de suporteri vor face deplasarea din Italia, la care se adaugă tot atâția din România. În ziua meciului, un autocar cu fani va pleca din București spre Turnu Severin.

„Unul din lucrurile extrem de interesante despre viitorul nostru adversar este antrenorul Devis Mangia, o veche cunoștință a fotbalului italian. Ajuns la Craiova în vară, Mangia a antrenat în Serie A, la Palermo, dar și la Naționala U21 a Italiei cu care a ajuns până în finala Euro 2013”, au mai scris italienii, care i-au evidențiat pe Rossi și Gustavo din formația olteană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri