Victorie de moral pentru Astra Giurgiu împotriva Viitorul, înaintea meciurilor cu Steaua

Data publicării:
gol

Cu gândul la dubla cu Steaua de săptămâna viitoare, Astra Giurgiu a fost mai reţinută în partida cu Viitorul Constanţa. Totuşi, ghanezul Sadat Bukari a irosit o ocazie uriaşă la centrarea lui Gabriel Enache.

În repriza secundă, arbitrul Radu Petrescu a văzut un henţ în propriul careu al lui Cristian Daminuţă şi a dictat lovitură de pedeapsă pentru gazde.

Golgeterul Constantin Budescu a transformat impecabil şi şi-a trecut în cont golul său cu numărul 9 în această ediţie a Ligii I.

Tot Budescu ar fi putut face 2-0, dar nu a nimerit poarta lui Dragoş Balauru. Viitorul a încercat să egaleze, însă Daminuţă a ratat şi el de puţin ţinta.

Budescu l-a exasperat din nou pe antenorul Daniel Isăilă. Mai întâi a şutat în cros pe lângă poartă, după ce l-a întors excelent pe Ionuţ Puţanu. Apoi, căpitanul Astrei nu a nimerit poarta de la 11 metri, chiar dacă era singur cu Balauru.

Până la urmă, liderul Ligii I a reuşit să înscrie şi golul al doilea, prin francezul Abdoul Karim Yoda.

Mi-a fost teamă”, a recunoscut antrenorul Astrei, Daniel Isăilă. „Ştiam că Viitorul sunt în criză de puncte şi vor face tot posibilul să scoată un rezultat bun”, a explicat el. „Am făcut o a doua repriză bună, ne-am descătuşat, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Păcat că nu am reuşit să înscriem mai multe goluri”, a mai spus Isăilă.

Bogdan Vintilă, antrenorul Viitorului, s-a plâns de arbitraj: „Acest meci a fost decis de un penalty pe care, sincer, nu l-am văzut. A fost momentul psihologic al jocului. A fost un penalty care nu se dădea”, a afirmat el.

După această victorie, Astra va aborda meciurile cu Steaua din postura de lider al clasamentului, cu 41 de puncte din 17 partide. Viitorul rămâne în zona retrogradării, cu numai 14 puncte.

Meciul Astra Giurgiu – Viitorul Constanţa pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri