VIDEO. Barcelona câștigă a 30-a oară Cupa Regelui. Cum au sărbătorit fanii

Data publicării:
barcelona

Imagini impresionante pe străzile Barcelonei, unde fanii Barcei au sărbătorit până tâziu în noapte câştigarea Cupei Regelui.

A fost bucurie mare la Barcelona după ce Barca a câştigat pentru a patra oară la rând Cupa Regelui la fotbal. După un meci în care echipa favorită a zdrobit Sevilla cu 5 la 0, fanii au ieşit în stradă, au cântat şi au dansat până târziu în noapte. Ei au scandat numele lui Andres Iniesta şi Lionel Messi, care au marcat câte un gol fiecare.

Barcelona a făcut legea pe Wanda Metropolitano în finala Copa del Rey. Sevilla a rezistat mai puţin de un sfert de oră, iar Suarez a deschis scorul din pasa lui Coutinho. Până la pauză, Messi a înscris şi el după pasa elegantă a lui Jordi Alba, apoi l-a servit pe Suarez care a reuşit dubla. În repriza a doua, Messi i-a oferit o pasă de gol şi veteranului Iniesta. Coutinho a închis tabela la 5-0 din penalty, iar Barcelona a câştigat pentru a 30-a oară Copa del Rey.

Tehnicianul formaţiei FC Sevilla, Vincenzo Montella, s-a înclinat după meci în fața acestui rezultat. „FC Barcelona a fost net superioară. Ei sunt obişnuiţi să joace finale şi sunt nişte extratereştri care joacă la un nivel foarte înalt. Sunt foarte dezamăgit pentru publicul nostru. Mi-am văzut jucătorii plângând, dar de mâine trebuie să muncim din nou pentru a ne califica în cupele europene”, a declarat Montella.

Pentru Lionel Messi şi Andres Iniesta, trofeul de sâmbătă este al 31-lea obţinut cu FC Barcelona. Ei au câştigat de opt ori campionatul Spaniei, de şapte ori Supercupa Spaniei, de patru ori Liga Campionilor, de şase ori Cupa Spaniei, de trei ori Supercupa Europei şi de trei ori CM a Cluburilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri