VIDEO. Violențe ale suporterilor la Craiova. Nouă jandarmi au fost răniți

Data actualizării: Data publicării:
bataie craiova

Bătaie cruntă între suporterii Craiovei, la un meci între echipa patronată de Adrian Mititelu şi satelitul echipei din Liga 1. Jandarmii au intervenit la meciul dintre FCU Craiova și CSU2 Craiova. 

violente suporteri - digisport
Foto: digisport.ro

Un meci de fotbal din Craiova s-a transformat în bătaie generalizată, asta încă dinainte să înceapă competiţia. Suporterii, nemulţumiţi că nu le ajung locurile din tribune, au forţat cordonul de jandarmi şi au aruncat cu pietre. Jandarmii au încercat să-i oprească şi au folosit bastoanele şi gazele lacrimogene. Scandalurile au continuat apoi şi pe stadion, unde jucau două echipe locale de liga a treia care se consideră, fiecare, urmaşa legitimă a legendarei Universitatea Craiova. 

Scandalul a început înaintea meciului. Suporterii echipei FCU Craiova s-au prezentat la stadion în număr mult mai mare decât cel al biletelor rezervate special pentru ei. Când au văzut că nu sunt lăsaţi în stadion, au forţat porţile şi au escaladat gardurile. În momentul în care jandarmii au intervenit în forţă, suporterii au început să arunce cu pietre sau cu orice le-a căzut în mână.

Tensiunea din tribune a fost resimţită şi în teren. Fanii au început să smulgă scaunele şi să le arunce pe gazon, iar meciul a fost oprit mai bine de zece minute. De teamă, arbitrii au trimis jucătorii la vestiare. Dar tot nu a fost suficient pentru că violenţele au continuat.

De la stadion, bătaia s-a mutat apoi în Parcul Nicolae Romanescu. Nouă jandarmi au ajuns, în urma incidentelor, la spital.

ACTUALIZARE. Nouă jandarmi au ajuns la spital după violențele de pe stadionul Extensiv din Craiova. 

S-au împărțit pumni, s-au aruncat cu pietre și s-au pulverizat gaze lacrimogene, iar lucrurile nu s-au oprit acolo, pentru că suporterii au cauzat și întreruperea meciului în a doua repriză, pentru circa 10 minute. Au aruncat și au incendiat scaune.

Au avut de suferit și mașinile parcate în preajma stadionului Extensiv. Un automobil s-a ales cu luneta spartă.

Spre final, fanii de la FCU Craiova au fost evacuați de pe stadion de forțele de ordine.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

ACTUALIZARE. Cinci jandarmi au fost răniți și transportați la spital.

ACTUALIZARE.  Se încing din nou spiritele și situația se înrăutățește. Suporterii au dat foc scaunelor din tribune.

ACTUALIZARE. Meciul a fost întrerupt preț de minute bune, până când suporterii s-au calmat. S-a reluat cu o lovitură de la 11 metri pentru CSU2 Craiova, care a fost însă ratată.

ACTUALIZARE. Meciul este întrerupt la Craiova. Suporterii echipei lui Adrian Mititelu aruncă cu scaune. 


 

Violenţă dezlănţuită la Craiova, înaintea unui meci de fotbal din liga a III-a. Zeci de suporteri s-au încăierat cu atâta încrâncenare, încât a fost nevoie de intervenţia trupelor speciale de la Jandarmerie.

Fanii au atacat însă şi forţele de ordine, aşa că s-a pornit o ploaie de pietre pe de-o parte şi de gaze lacrimogene pe de cealaltă.

Suporterii echipei oaspete au primit prea puţine bilete şi, din cauza asta, au pornit scandalul. A fost nevoie de gaze lacrimogene pentru a-i potoli, însă fanii nu au renunţat la luptă şi au aruncat cu pietre în jandarmii veniţi la meci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri