VIDEO. Bucurie mare în pandemie, la Craiova. Fanii au ieșit în stradă pentru a sărbători victoria cu FCSB

Data publicării:
suporteri bucurie meci craiova - captura
Suporterii Universității Craiova s-au adunat la stadion și se bucură după victoria echipei lor în meciul cu FCSB Foto: captură TV

Universitatea Craiova a învins-o duminică seara pe FCSB cu 2-1 şi este la doar trei meciuri de marele vis: câştigarea campionatului. Bucuria suporterilor din Bănie - care, din cauza pandemiei, nu au putut asista din tribune la victoria favoriților lor - s-a dezlănțuit însă după meci, în afara stadionului, unde oameni de diverse vârste au venit să-i aclame pe fotbaliști și să-și strige emoțiile pozitive. Mulți dintre ei au purtat mască și manifestările de bucurie s-au desfășurat sub supravegherea jandarmilor. Iată imaginile:

La un moment dat și-au făcut apariția, menținând o distanță sigură și având măști în culorile clubului, și jucătorii de la Craiova, care și-au salutat suporterii.

În timpul partidei, Mihăilă a fugit ca după titlu şi a scos un penalty pe care Ciâldău l-a transformat în gol. Iulian Cristea a urcat decisiv în atac, la centrarea perfectă a lui Coman. La pauză a fost 1-1 după ce Koljic a ratat o ocazie mare.

În repriza a doua, Andrei Vlad l-a făcut knock-out pe bosniac. Centralul Marcel Bîrsan a dat o nouă lovitură de pedeapsă şi Nistor nu l-a iertat pe Vlad. Pigliacelli a fost „salvatore de la patria” pentru Oltenia, la cea mai mare ocazie a meciului. Craiova a rezistat până la final. A fost bucurie fără margini pentru Bergodi şi olteni.

Citiți mai multe detalii pe digisport.ro.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri