VIDEO CM Brazilia 2014. Columbia – Coasta de Fildeş: 2-1. Ivorianul Die a intrat pe teren la două ore după moartea tatălui său

Data publicării:
gervinho

Câştigătoare în meciurile de debut, Columbia şi Coasta de Fildeş şi-au arătat respect reciproc în prima parte a partidei de la Brasilia. Ivorianul Serey Die a evoluat pe teren, cu toate că a fost anunţat de decesul tatălui său cu două ore înainte de meci.

Mijlocașul ivorian Serey Die a arătat o tărie de caracter extraordinară la meciul de joi, scrie Digisport.ro. Jucătorul lui FC Basel a aflat, cu două ore înaintea startului meciului împotriva Columbiei, că tatăl său a decedat. El nu a dorit să declare însă forfait meciului decisiv contra sud-americanilor din grupa C, ținând neapărat să ducă la bun sfârșit partida. Die nu și-a putut stăpâni însă lacrimile.

***

Teofilo Gutierrez a avut singura mare ocazie a primei reprize, dar a irosit centrarea lui James Rodriguez la o fază la care arbitrul asistent nu semnalizase poziţia de ofsaid a atacantului columbian.

VIDEO Rezumatul meciului, via FIFA

Golurile au venit în partea a doua a meciului: James Rodriguez a deschis scorul în minutul 64 cu o lovitură imparabilă de cap în urma cornerului executat de Cuadrado.

Şase minute mai târziu a fost 2-0 pentru sudamericani: Quintero a finalizat un contraatac columbian, iar zarurile păreau aruncate.

Gervinho a readus suspansul după ce a redus din diferenţă în urma unei acţiuni personale, în minutul 74.

Africanii au alergat după egalare, însă tot Columbia a fost aproape de gol. Quintero a încercat să înscrie de la mijlocul terenului, însă nu a reuşit să îl surprindă pe portarul advers.

S-a terminat 2-1 şi echipa lui Jose Pekerman merge în optimile de finală, după ce Japonia şi Grecia marchează un rezultat alb în aceeaşi grupă C.

Meciul LIVE TEXT pe Digisport.ro

ECHIPELE

Columbia: Ospina - Zuniga, Yepes, Zapata, Armero (72 Arias) - Cuadrado, Aguilar (79 Mejia), Sanchez, Rodriguez - Gutierrez, Ibarbo (54 Quintero).

Rezerve: Mondragon, Carbonero, Vargas, Guarin, Alvarez, Bacca, Ramos, Martinez, Valdes.

Coasta de Fildeş: Barry - Aurier, Bamba, Zokora, Boka - Serey Die (73 Volly, Tiote - Gradel (67 S. Kalou), Yaya Toure, Gervinho - Bony (60 Drogba).

Rezerve: Gbohouo - Viera, Toure, Akpa Akpro, Ya Konan, Diomande, Djakpa, Sio, Sayouba.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri