VIDEO Concordia - Corona 1-0. Victorie pentru ilfoveni la revenirea în Liga 1

Data publicării:
concordia 1

În minutul 24, Florea a fost faultat în careu de Florin Ilie şi tot atacantul Concordiei a transformat penalty-ul pentru 1-0. Chirciu putea egala cu nouă minute înainte de pauză, însă a reluat peste centrarea lui Neacşa.

Râmniceanu a salvat-o pe Concordia la lovitura de cap a lui Florin Ilie, iar prima repriză s-a încheiat cu mingea scoasă de Martac din faţa porţii după lobul lui Roşu.

VIDEO. Golul și cele mai importante faze ale meciului.

Neacşa a semnat cele mai importante ocazii ale Coronei în actul secund, în timp ce gazdele au răspuns prin şutul lui Florea. Nae Manea a fost trimis în tribună cu un sfert de oră înainte de final, iar Marius Ene a ratat egalarea din șapte metri.

În prelungiri, Neagu a ratat ultima ocazie a partidei. Scor final 1-0 pentru Concordia, care revine cu succes în Liga 1. De partea cealaltă, echipa pregătită de Nae Manea a înregistrat a patra înfrângere din tot atâtea partide.

Au jucat echipele:

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Melinte, Leca, Bucurică - M. Neagu, Ispir, Purece, Roşu (Serediuc '88) - Zaharia (Cl. Ionescu '71), D. Florea. Antrenor: Ionuţ Chirilă

Corona Braşov: Marc - Martac, Fl. Ilie, Kanon, Arce - Stănescu (Ene '80), Braganca - Neacşa, I. Coman (Chirciu '26), Dîlbea - Lourenco (Munteanu '36). Antrenor: Nicolae Manea  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri