VIDEO. Corona Braşov - FC Botoşani 1-2. Oaspeţii au ajuns la patru victorii în deplasare

Data publicării:
52483ddf95f9cf8e25000000

Nou promovata FC Botoşani a obţinut un nou succes în deplasare, 2-1 pe terenul Coronei Braşov, în etapa a 9-a a Ligii I, după ce a fost condusă cu 1-0.

Moldovenii au trecut repede peste amărăciunea înfrângerii suferite în etapa precedentă în partida de acasă cu Steaua (scor 1-2), impunându-se la limită pe terenul "lanternei roşii".

Gazdele au deschis scorul prim Miranda, în minutul 25, dar speranţele lor de a obţinute primul succes în campionat au fost spulberate de Hadnagy, care a punctat de două ori, în minutele 42 şi 56, întorcând definitiv rezultatul.

FC Botoşani a revenit pe podiumul campionatului, având 18 puncte, cu unul mai puţin decât Steaua, care are însă două meciuri mai puţin disputate.

Trupa pregătită de Cristi Popovici se dovedeşte extrem de redutabilă în deplasare, unde a obţinut patru victorii şi un rezultat de egalitate, în cinci meciuri.

Au jucat echipele:

Corona Braşov: Marc - Rodriguez (Neacşa '46), Tudose, Asanovici, Burlacu - Martac, Miranda, Vranjkovici (Chirciu '75), Brata (Olariu '69) - Aguirre, Buş. Antrenor Ionel Gane.

FC Botoşani: Curileac - Patache, Dinu, Ursu, Acsinte - Tincu - Vaşvari, Croitoru, Fulop (Matei '89) - Hadnagy (Vraciu '76), Cârjan (Codoban '81). Antrenor: Cristi Popovici.

Cartonaşe galbene: Rodriguez '13, Vranjkovici '72, Olariu '87 / Patache '65.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Dragoş Iliescu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 300 de spectatori, între care şi 15 fani ai echipei FC Botoşani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri