VIDEO. Cupa Mondială a ajuns în Germania. Echipa națională, ovaționată de sute de mii de fani pe aeroportul din Berlin

Data publicării:
lufthansa

Duminică seară, naţionala de fotbal a Germaniei a câştigat pentru a patra oară în istorie Cupa Mondială la capătul unei finale extrem de disputate în compania Argentinei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mario Gotze, în minutul 113.

Fotbaliştii germani au produs şi una dintre cele mai mari surprize de la acest turneu final învingând fără drept de apel Brazilia, una dintre favoritele la titlu, cu scorul de 7-1.

După 24 de ani, Cupa Mondială a ajuns din nou în Germania. De altfel, naţionala germană este una dintre specialistele Cupei Mondiale.

În ultimii 60 de ani, Germania a fost de fiecare dată în lupta pentru trofeu și doar în trei rânduri a fost eliminată în faza sferturilor de finală . În plus, ea a jucat nu mai puțin de opt finale în acest interval, dintre care patru au fost câștigate.

Imediat de la aeroport, naţionala germană va face un tur de onoare prin centrul Berlinului. Apoi, jucătorii și antrenorii se vor opri în faţa Porţii Brandenburg, unde va avea loc o paradă impresionantă, la care sunt aşteptaţi un milion de suporteri.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri